Gender(Cinsiyet)Modunda hata!!! Acil Yardım

phpBB 2.0.x sürümleri için MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği buradan sorarak alabilirsiniz.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Gender(Cinsiyet)Modunda hata!!! Acil Yardım

Mesaj gönderen VSaBaH »

Arkadaşlar ben http://www.phpbbturkey.com/viewtopic.php?t=685 adresindeki gender modunu kurdum ama install dosayasını çalıştırmaıyorum adres cubuguna yazdığımda

You are not Authorised to do this uyarısını alıyorum

Yeni üye kaydedemiyorum cinsiyet kısmını doldurduğunda aşağıdaki uyarı geliyor.İsterseniz girip üye olmayı deneyin ben install dosyasını ekleyemediğimi düşünüyorum ÜYE KAYDEDEMİYORUM LÜTFEN YARDIM!!!

Kod: Tümünü seç

Could not insert data into users table

DEBUG MODE

INSERT INTO phpbb_users (user_id, username, user_regdate, user_password, user_email, user_icq, user_website, user_occ, user_from, user_interests, user_sig, user_sig_bbcode_uid, user_avatar, user_avatar_type, user_viewemail, user_aim, user_yim, user_msnm, user_attachsig, user_allowsmile, user_allowhtml, user_allowbbcode, user_allow_viewonline, user_notify, user_notify_pm, user_popup_pm, user_timezone, user_dateformat, user_lang, user_style, user_gender, user_level, user_allow_pm, status_offline_text, status_online_text, user_active, user_actkey) VALUES (134, 'deneme', 1144258417, '06ad8d9dade515528aa12b68ca2f44c0', 'vsabahinfo@hotmail.com', '', '', '', 'kONYA', '', '', '', '', 0, 0, '', '', '', 1, 1, 1, 1, 1, 0, 1, 1, 2, 'D M d, Y g:i a', 'turkish', 2, '1', 0, 1, '', '', 0, 'b4740fb7ab22b9')

Line : 636
File : usercp_register.php
Ayrıca kendi profilime girip cinisyet kısmını doldurduğumda ise aşağıdaki hata geliyor

Could not update users table

DEBUG MODE

SQL Error : 1054 Unknown column 'user_gender' in 'field list'

UPDATE phpbb_users SET user_email = 'vsabah@gmail.com', user_icq = '', user_website = 'http://www.vsabah.com', user_occ = 'Gıda Mühendisi Adayı', user_from = 'Konya', user_interests = 'Bilgisayar,İnternet,Teknoloji,Bisiklet...', user_sig = '[img:418:58:11d0d6fbbd]http://www.vsabah.com/dosyalar/wolky.jpg[/img:11d0d6fbbd]', user_sig_bbcode_uid = '11d0d6fbbd', user_viewemail = 1, user_aim = '', user_yim = '', user_msnm = 'vsabahinfo@hotmail.com', user_attachsig = 1, user_allowsmile = 1, user_allowhtml = 0, user_allowbbcode = 1, user_allow_viewonline = 1, user_notify = 0, user_notify_pm = 1, user_popup_pm = 1, user_timezone = 2, user_dateformat = 'd M Y h:i a', user_lang = 'turkish', user_style = 2, user_active = 1, status_offline_text = '', status_online_text = '', user_actkey = '', user_gender = '1' WHERE user_id = 2

Line : 526
File : usercp_register.php 

ADRESE GİRMEK İÇİN TIKLAYIN
En son VSaBaH tarafından 06.04.2006, 17:21 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Mesaj gönderen ESQARE »

install dosyasını çalıştırabilmek için ilk önce yönetici girişi yapmak zorundasınız.
Resim
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

Yönetici girisi demekle ne demek istiyorsun ESQARE

Yani yönetim paneline mi gireyim

o zamanda adres çubuğunda

http://www.kostebekforum.com/admin/index.php?admin=1&sid=c885dc9bf9fee000ba1944dad3af3f6 
gibi karışık bir yazıyazıyor onun sonuna mı ekleyecem

Aşağıdaki gibi mi yapacam

http://www.kostebekforum.com/admin/index.php?admin=1&sid=c885dc9bf9fee000ba1944dad3af3f6/gender_db_update.php
yazınca tekrar yönetimpaneline girererken ki kısma geliyor benden kullanıcı adı veşifresi soruyor

LÜTFEN NEREYEEKLEYECEĞİMİ YAZAR MISIN?
MESELA ADRES: http://www.xxxforum.com install dosyası da gender_db_update.php NE YAPIYIM???

ESQARE nolur yardım et!!!
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

Bu islemi yapmadan once kesinlikle forumunuza admin girisi yapmalisiniz.

Bunu biraz açıklar mısın?ESQARE sen bunu mod nasıl kurulurda yazmışsınn ben simdi yonetim paneline girince ne yapacam ?

Seninde basını bayağı ağrıtıyom ama Kusura bakma.
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

YOK MU BİR CEVAP VEREN!!!
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Mesaj gönderen ESQARE »

Yönetici olarak giriş yapacaksınız demekle, yönetici hesabıyla foruma giriş yapıp daha sonra db_update dosyasını explorer satırına yazıp çalıştıracaksınız.

Ayrıca bu dosyayı hiç bir dosya değişikliği yapmadan önce, yani mod kurulumunun başlarken ilk aşamada çalıştıracaksınız.

Caps lock'u kapatmanızı öneririm, uyarı sebebidir!
Resim
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

Yönetici olarak giriş yapacaksınız demekle, yönetici hesabıyla foruma giriş yapıp daha sonra db_update dosyasını explorer satırına yazıp çalıştıracaksınız.
Aynen yaptım ama sorun ondan değilmiş ESQARE benim forumun veritabanında değişiklik yapıldıydı ondan bende bir de eski forumdan deneyim dedim oldu.

Kusura bakma sizi biraz yordum.

Yanlız son bir sorum daha var bu mod avatarın altında çıkmıyor muydu?Ben de çıkmadı ama üyelikte falan cinsiyet seçebiliyorum.AVATARIN ALTINDA hiçbirşey YOK!!!
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

TÜM SORUNLAR HALLEDİLDİ!!!

SAĞOLUN!
Kilitli

“2.0.x MOD Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir