phpbb: critical Error
phpbb: critical Error
Arkadaslar, büyük bir sorunum var. Bir arkadasim bir türlü sayfaya giremiyormus. Basta giriyordu sonradan cikti bu sorun:
phpBB : Critical Error
Could not open AlleRGy template config file
DEBUG MODE
Line : 503
File : functions.php
Ama ben ne bu temayi kullaniyorum, nede functions.php de bir degisiklik yaptim. Sadece bu arkadasimda sorun yaratiyor sanirim. BEnde ve baska arkadaslarimda hic sorunsuz oluyor forum. Bunu nasil cöze bilirim?
Yardimlariniza simdiden tskler.
phpBB : Critical Error
Could not open AlleRGy template config file
DEBUG MODE
Line : 503
File : functions.php
Ama ben ne bu temayi kullaniyorum, nede functions.php de bir degisiklik yaptim. Sadece bu arkadasimda sorun yaratiyor sanirim. BEnde ve baska arkadaslarimda hic sorunsuz oluyor forum. Bunu nasil cöze bilirim?
Yardimlariniza simdiden tskler.
Bunu yaptim ama degisiklik olmamisti. Hatta son cagre olarak arkadasi silmeyi bile denedikki yeniden üye olsun ama yine ayni hata. Ben onun nickiyle girmeyi denemistim, o hatayi verince anladim degistirdim yani panelden herkese ana temayi ayarladim ama iste bir ise yaramadi. silmekte yaramadi, misafir olarak bile siteye giremiyor ayni hatayi veriyormus. ama dediyim gibi sadece onda öyle.
EDIT: Tamam arkadaslar. Sorun cözüldü. Cevaplariniz icin tskler.
EDIT: Tamam arkadaslar. Sorun cözüldü. Cevaplariniz icin tskler.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
slm
ben boyle bi sorunla karsılasmıstım veritabanından dil yolunu kendim editledim sorun düzelmişti fakat her hata için bunu soyleyemem fakat dil dosyaları ve dil yolları ile alakalı hataTaraftarcafe yazdı:phpBB : Kritik Hata
Could not locate valid language pack
bendede böyle hata oldu türkçe dil paketindemş sorun var acaba ?
arkadaşlar temalarla ilgili bölümümz var ve sıkça sorulan sorular kısmında son maddeden bir önceki maddede bu konuda ne yapabileceğiniz anlatıldı...
bu bölümde phpbb hata ve soruları alıyoruz.. bu hata tema hatasıdır..
o yüzden tema - stil bölümüne alıyorum.
biraz inceleme yapmanızı rica ederim..
bu bölümde phpbb hata ve soruları alıyoruz.. bu hata tema hatasıdır..
o yüzden tema - stil bölümüne alıyorum.
biraz inceleme yapmanızı rica ederim..
| Site Kuralları| [ resmi görüntülemek için tıklayın ]
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Türkiyenin #1 phpBB kaynağı phpbbturkey.com
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Türkiyenin #1 phpBB kaynağı phpbbturkey.com
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir