Arkadaşlar rep sistemi yardım?

phpBB 2.0.x sürümleri için MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği buradan sorarak alabilirsiniz.
Kilitli
hamyapan
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Arkadaşlar rep sistemi yardım?

Mesaj gönderen hamyapan »

Rep sistemini sorunsuz kurdum ancak . Bu rep sisteminin kullanılış mantığını anlamadım. Anlatabilecek varmı ..
Kullanıcılar mesaj ve konu açtıkça bu puanların otomatik artması gerekmiyormu. Lütfen anlatsın biri nasıl kullanılacağını...
fatihbaz

Mesaj gönderen fatihbaz »

bi isim verseniz yorum yapacam da hangi rep modu oldugu belli degil :D ben renommeyi kullanıyorum mesela ve onda konu açana - mesaj atana rep yok.isminin altındaki teraziye tıklayınca rep veriyor...
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

kurduğun rep moduna göre değişir, bazılarında dediğin gibi mesaj attıkça konu açtıkça puan alırsın, bazılarında fatihbazın dediği gibi millet sana puan verir sadece, bide karma var karmadada puan tarzı ama sadece 1 arttırabiliyorsun yada bir eksiltebiliyorsun.
hamyapan
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Rep sistemi 0,0,2 modunu kurdum. Bunun çalışma prensibi nedir . Nasıl otomatik puanar artar ?
hamyapan
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

rep sistemi 0,0,2 yi kurdum yardım edni lütfen nasıl kullanılıyo bu mantığını anlamadım sistemin otomatik olarak puanları arttırması gerekmiyo üyeler paylaşım yaptıkça. Ama herkesinki 10 puanda sabit duruyo....
hamyapan
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Yardım etcek kimse yokmu ?
fatihbaz

Mesaj gönderen fatihbaz »

yanlış hatırlamıyorsam o modun orjinal ismi renomme yani benim kullandıgım.ve o modda paylaşıma göre puan vermez.avatarın altında rep vermek için bi terazi vb..bişey olur ve ona tıklarsınız rep verir.puanları vermesi hakkında kimsenin bişey bildigi yok,karışık bi mod o yönden :D
HaYaL-eT
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen HaYaL-eT »

Mesaj yazdıkça puan kazanılmasını istiyorsanız Cash MOD ya da Points System kullanın ikisini de bu sitede biraz Arama ile bulabilirsiniz
Lütfen MSNden ve özelden yardım istemeyin..
Kilitli

“2.0.x MOD Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir