phpBB Kurulumu

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Mesaj gönderen ESQARE »

ÖNEMLİ UYARI:

phpBB 3.0 sürümünü güncel sitenizde kullanmayınız. Sadece test etmek için kullanın. Aksi takdirde hiç kimse doğabilecek zararlardan sorumlu değildir. Çünkü phpBB 3.0 henüz BETA aşamasındadır ve yapımı henüz bitmemiştir. phpBB 3.0 kullanımı hakkında gerekli bilgileri http://www.phpbbturkey.com/development.html sayfamızdan bulabilirsiniz.
phpbb.com yazdı:Can I use this beta as my live forum?
No. We do not recommend using beta software in a production environment.
phpbbturkey.com yazdı:Şu anki yayında olan forumumda bu beta sürümü kullanabilirmiyim?
Hayır. Yapımcı çevreler ile beraber, beta yazılımını yayında olan forumunuzda kullanmanızı önermiyoruz.
Resim
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
canx
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen canx »

ya abi bu şimdi rütbeleri falan cok olan demi??
canx
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen canx »

abi bu dosyaları phpbb 2.0.2.1 olduu yerin üstüne mi atıoz nasıl yaffff
canx
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen canx »

abi msn im djcanx@gmail.com lutfen bana cok hızlı ulasın teşekkürler phpbb ailesi
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

arkadaşım kusura bakma ama bu şekilde istenen yardımlar kabul görmez, 2.cisi bu phpbb3 2.0.21 yapısından farklı bişey öyle üstüne atmakla olmaz dosyalar, daha beta sürümü deneme amaçlı yayında olan siten için kurma bu sebeple...
Kullanıcı avatarı
cupra
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen cupra »

ilk mesajdaki videolu kurulum linki değiştirilmiş ve aktif edilmiştir.
Sefinix
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Sefinix »

Tamam Kopyaladım phpBB 3 Olympus Beta 4 ü FTP Siteme. Yükleme İşlemine Geçtim Bu Error'ü Verdi;

Parse error: syntax error, unexpected $end in /usr/export/www/hosting/escklan/phpBB3/includes/functions.php on line 2843
HaYaL-eT
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen HaYaL-eT »

Dosyalar üzerinde herhangi bir değişiklik yaptınız mı?

Yaptıysanız includes/functions.php dosyasında hata olmuş.

Lütfen phpbb'nin orjinal sitesinde verilen linkten indiriniz. Başka bir kaynaktan indirdiyseniz bu yüzden de olabilir.
Lütfen MSNden ve özelden yardım istemeyin..
Sefinix
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Sefinix »

HaYaL-eT yazdı:Dosyalar üzerinde herhangi bir değişiklik yaptınız mı?

Yaptıysanız includes/functions.php dosyasında hata olmuş.

Lütfen phpbb'nin orjinal sitesinde verilen linkten indiriniz. Başka bir kaynaktan indirdiyseniz bu yüzden de olabilir.
Hayır, ben phpBB 3.0 Olympus Beta4 Versiyonunu Bu Siteden İndirdim.
Sefinix
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Sefinix »

Yaa ESQARE ben şimdi yükleme aşamasındayım.

Veritabanı adı:
Veritabanı kullanıcı adı:

bu bölümlere ne yazıcam.
Sefinix
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Sefinix »

Eğer FileZilla kullanıyorsanız CHMOD ayarlarını değiştirmek için klasöre sağ tıklayıp File attributes... seçeneğine tıklayın. Orada bir sayı olur. Orayı 777 olarak yapın.
Kullanıcı avatarı
seser
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen seser »

Beta 5'de sorun çıkarıyor kurarken.........Gerekli olan şeyler, bulunmasına rağmen "Test Again" diyor..........Böyle bir hata ile karşılaşanlar install_install.php dosyasının en altındaki kontrol kodlarını editlesinler, sadece dbnin kontrolünü bıraksınlar.........O zaman "Start Install" diye çıkıyor, sorunsuz, hatasız kuruyor........Güzel de çalışıyor.........

Selametle..........
Halk içinde mûteber bir nesne yok devlet gibi;
Olmaya devlet cihân da bir nefes sıhhât gibi. (Muhibbî)
ayberk
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen ayberk »

allah senden razı olsun arkadaşım sayende doğru düzgün bir forum kurabildimde bu eklentileri nasıl indireceğiz ve indirdikten sonra ne yapacaz?detaylı bir anlatım yada resimli anlatım yapabilirmisin?
Siteme Kayıt Olmak İçin Aşağıdaki Butunu Tıkla Hepinizi Bekleriz

http://jackdonald.ja.funpic.org/phpBB3/
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

phpbb3 daha beta olduğu için bulduğun eklentilerin sorun çıkarabilme olasılığı var. o sebeple tam sürüm çıkana kadar bekle istersen. yada kurup hergün cvs den güncelle. ama eklentiler tam anlamıyla tam sürümden sonra çıkar.
Kullanıcı avatarı
rhtgltkn
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen rhtgltkn »

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Arkadaşlar esimde görüldüğğü gibi phpbb3 5 i yükledim.. gayet düzgün çalışıyor.. fakat üye kullanıcı panelinde tercihler sekmesi altında "genel ayarlar" ı tıkladığında forumun üstünde hata kodu çıkıyor ve yazılarla birlikte ekran görüntüsü büyüyor... hata sadece burda var.. öbür şekilde forum tamamen düzgün çalışıyor...
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir