phpbb_config hatası
phpbb_config hatası
Arkadaşlar ben bir mod yüklerken phpbb_config tablosu üzerinde bir SQL kodu çalışmam gerekti ve kodu çalıştırırken bir sorunla karşılaştım. Düzelteyim derken tabloyu tamamen bozdum tabloyu eski haline nasıl getirebileceğmi bilen varsa yardımcı olsun lütfen.
- megaplatform
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Hepimiz yardımcı olmaya çalışıyoruz..
Neyse normal bir phpbb kur sonra phpmyadmin'e bağlan ve oradan sadece phpbb_config tablosunun yapı ve veri olarak yedeğini al..
Daha sonra bu yedek dosyasının içinden çıkan sorguları phpmyadmin'den sql sorguları bölümüne okut..
Daha sonra eklediğin modların sql sorgularını incele ve INSERT INTO 'phpbb_config... ya da ALTER TABLE 'phpbb_config... gibi olan tüm sorguları phpmyadminden okut..Zahmetli olacaktır ama olacaktır..
NoT: Bunun zahmetini gördükten sonra bir daha yedek alırsınız. Öğüt değil bu (
)
Neyse normal bir phpbb kur sonra phpmyadmin'e bağlan ve oradan sadece phpbb_config tablosunun yapı ve veri olarak yedeğini al..
Daha sonra bu yedek dosyasının içinden çıkan sorguları phpmyadmin'den sql sorguları bölümüne okut..
Daha sonra eklediğin modların sql sorgularını incele ve INSERT INTO 'phpbb_config... ya da ALTER TABLE 'phpbb_config... gibi olan tüm sorguları phpmyadminden okut..Zahmetli olacaktır ama olacaktır..
NoT: Bunun zahmetini gördükten sonra bir daha yedek alırsınız. Öğüt değil bu (

Lütfen MSNden ve özelden yardım istemeyin..
Yardımcı olmaya çalıştığın için teşekkürler... Ama yanlış yönlendirmeler sonucu forumu tamamaen silmiş bulunuyorum...HaYaL-eT yazdı:Hepimiz yardımcı olmaya çalışıyoruz..
NoT: Bunun zahmetini gördükten sonra bir daha yedek alırsınız. Öğüt değil bu ()

(Not:arkadaşa çıkışımın sebebi hiçbir yardım amacı olmadan boş konuşmasıydı. Sizin gibi belirtseydi bu durumu daha hoş olurdu en azından siz yardım etmeye çalıştınız

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir