Genel sohbet odaları
Genel sohbet odaları
Foruma bir genel chat odası onun içinde alt odalar ve iki üyenin oda açabileceği bir mod var mı?
Chat MOD for PJIRC 1.2.0
https://sourceforge.net/project/showfil ... _id=104904
Demo
http://burhanabi.com/chat.php

Demo

-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
- tehlike_çanı
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Mirach
ben dosyayı indirdim zip i açtım aşağıya yazdığım MOD ları nereye ekliyeceğim bulamadım bir türlü... phpMyAdmin nereden bağlanacağım. anlamadım çünki...
#
#-----[ SQL ]------------------------------------------
#
INSERT INTO phpbb_config ( config_name , config_value ) VALUES ('irc_server', 'irc.mircx.com');
INSERT INTO phpbb_config ( config_name , config_value ) VALUES ('irc_port', '6667');
INSERT INTO phpbb_config ( config_name , config_value ) VALUES ('irc_channel', '#eric.best-1.biz');
INSERT INTO phpbb_config ( config_name , config_value ) VALUES ('irc_quit', 'Good Bye');
INSERT INTO phpbb_config ( config_name , config_value ) VALUES ('irc_time_stamp', '1');
INSERT INTO phpbb_config ( config_name , config_value ) VALUES ('irc_show_connect', '1');
INSERT INTO phpbb_config ( config_name , config_value ) VALUES ('irc_show_chanlist', '1');
INSERT INTO phpbb_config ( config_name , config_value ) VALUES ('irc_show_about', '1');
INSERT INTO phpbb_config ( config_name , config_value ) VALUES ('irc_show_help', '0');
INSERT INTO phpbb_config ( config_name , config_value ) VALUES ('irc_style_selector', '1');
INSERT INTO phpbb_config ( config_name , config_value ) VALUES ('irc_font_style', '1');
INSERT INTO phpbb_config ( config_name , config_value ) VALUES ('irc_show_close', '1');
INSERT INTO phpbb_config ( config_name , config_value ) VALUES ('irc_show_status', '1');
INSERT INTO phpbb_config ( config_name , config_value ) VALUES ('irc_show_dock', '1');
INSERT INTO phpbb_config ( config_name , config_value ) VALUES ('irc_use_info', '1');
INSERT INTO phpbb_config ( config_name , config_value ) VALUES ('irc_sound_beep', 'snd/ding.au');
INSERT INTO phpbb_config ( config_name , config_value ) VALUES ('irc_sound_query', 'snd/bell2.au');
ALTER TABLE phpbb_users ADD irc_commands VARCHAR( 255 ) NOT NULL;
ben dosyayı indirdim zip i açtım aşağıya yazdığım MOD ları nereye ekliyeceğim bulamadım bir türlü... phpMyAdmin nereden bağlanacağım. anlamadım çünki...
#
#-----[ SQL ]------------------------------------------
#
INSERT INTO phpbb_config ( config_name , config_value ) VALUES ('irc_server', 'irc.mircx.com');
INSERT INTO phpbb_config ( config_name , config_value ) VALUES ('irc_port', '6667');
INSERT INTO phpbb_config ( config_name , config_value ) VALUES ('irc_channel', '#eric.best-1.biz');
INSERT INTO phpbb_config ( config_name , config_value ) VALUES ('irc_quit', 'Good Bye');
INSERT INTO phpbb_config ( config_name , config_value ) VALUES ('irc_time_stamp', '1');
INSERT INTO phpbb_config ( config_name , config_value ) VALUES ('irc_show_connect', '1');
INSERT INTO phpbb_config ( config_name , config_value ) VALUES ('irc_show_chanlist', '1');
INSERT INTO phpbb_config ( config_name , config_value ) VALUES ('irc_show_about', '1');
INSERT INTO phpbb_config ( config_name , config_value ) VALUES ('irc_show_help', '0');
INSERT INTO phpbb_config ( config_name , config_value ) VALUES ('irc_style_selector', '1');
INSERT INTO phpbb_config ( config_name , config_value ) VALUES ('irc_font_style', '1');
INSERT INTO phpbb_config ( config_name , config_value ) VALUES ('irc_show_close', '1');
INSERT INTO phpbb_config ( config_name , config_value ) VALUES ('irc_show_status', '1');
INSERT INTO phpbb_config ( config_name , config_value ) VALUES ('irc_show_dock', '1');
INSERT INTO phpbb_config ( config_name , config_value ) VALUES ('irc_use_info', '1');
INSERT INTO phpbb_config ( config_name , config_value ) VALUES ('irc_sound_beep', 'snd/ding.au');
INSERT INTO phpbb_config ( config_name , config_value ) VALUES ('irc_sound_query', 'snd/bell2.au');
ALTER TABLE phpbb_users ADD irc_commands VARCHAR( 255 ) NOT NULL;
bu resimdeki menüye kadar ulaştım. Fakat bu SQL sorgusunu nereden yapıcam anlamadım. Yoksa Kodları buraya yazıp GİT e mi tıklayınca sorgu başlıyo?
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
arkadaşlar kendi kendime cevap yazıyorum 
olayı çözdüm.. resimdeki sayfada veri tabanı linkine tıkladım. sonrasında SQL başarıyla sorgulandı diye bir yazı çıktı..
sonrasında SQL linkine tekrar tıkladım ve yukardaki metin kırmına MOD ları kopyaladım ve GİT e tıkladım.. ekran büyüdü ve 2 çeşit kod kısmı göründü ve tekrar SQL başarıyla sorgulandı diye bir yazı çıktı.. sonrasında diğer MOD ları eklemeye başlıyorum. ben bu işi yavaş yavaş kapıyorum..
Aklıma takılan bir soru kaldı. bu sohbet odası formumun neresinde görünecek.?
Yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim...

olayı çözdüm.. resimdeki sayfada veri tabanı linkine tıkladım. sonrasında SQL başarıyla sorgulandı diye bir yazı çıktı..
sonrasında SQL linkine tekrar tıkladım ve yukardaki metin kırmına MOD ları kopyaladım ve GİT e tıkladım.. ekran büyüdü ve 2 çeşit kod kısmı göründü ve tekrar SQL başarıyla sorgulandı diye bir yazı çıktı.. sonrasında diğer MOD ları eklemeye başlıyorum. ben bu işi yavaş yavaş kapıyorum..
Aklıma takılan bir soru kaldı. bu sohbet odası formumun neresinde görünecek.?
Yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim...
tamam da minicik bir simgesi var. onu biraz daha belirginleştirsek güzel olacak sanırım...pikachu yazdı:bykeskinin 2. mesajına bak orada resimde göründüğü yerde yani üstteki profil aramam vs gibi şeylerinyanında görünür.
Arkadaşım bir de aşağıdaki kodları nereye kopyalıyacağım anlamadım. Diğer kodlar Aç-Koplaya-Yapıştır şeklinde sırayla gidiyo bu kod açıkta kalıyo...
#
#-----[ COPY ]------------------------------------------
#
copy root/chat.php to chat.php
copy root/chat_room/english.lng to chat_room/english.lng
copy root/chat_room/irc.cab to chat_room/irc.cab
copy root/chat_room/irc.jar to chat_room/irc.jar
copy root/chat_room/IRCApplet.class to chat_room/IRCApplet.class
copy root/chat_room/pixx.cab to chat_room/pixx.cab
copy root/chat_room/pixx.jar to chat_room/pixx.jar
copy root/chat_room/pixx-english.lng to chat_room/pixx-english.lng
copy root/chat_room/securedirc.cab to chat_room/securedirc.cab
copy root/templates/subSilver/chat_body.tpl to templates/subSilver/chat_body.tpl
#
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir