phpBB Security 1.0.3 kurulumu (Ayrıntılı ve Açıklamalı)
Arkadaşlar kusura bakmayın ama önceki yazdığım mesaja cevap alamadığım için yeniden yazma ihtiyacı hissettim.
"Arkadaşlar siteden şifreyi alıp, ilgili dosyaları yerlerine yerleştirip isimlerini değiştikten sonra siteye her girenden bir şifre istiyor. Yazdığım kullanıcı adı ve şifreyi girmeme hatta ve hatta tüm kullanıcı adı ve şifreleri girip denememe reğmen siteye giriş yapamıyorum. Bunun nedeni ne olabilir? nasıl çözülür???"
"Arkadaşlar siteden şifreyi alıp, ilgili dosyaları yerlerine yerleştirip isimlerini değiştikten sonra siteye her girenden bir şifre istiyor. Yazdığım kullanıcı adı ve şifreyi girmeme hatta ve hatta tüm kullanıcı adı ve şifreleri girip denememe reğmen siteye giriş yapamıyorum. Bunun nedeni ne olabilir? nasıl çözülür???"
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
ben bu kadar zor kurulan bir mod daha gormedim...
Tamam is guvenlikde bu kadarmi zor kurulur...
su .htaccess ve .phpbbsecurity nasil olacak.bende bunlar yok...
orijinal hallerini nerden bulucam
Dosyayi ana sitesinden 2 gun once indirdim...
bu dosya son versiyonmu oluyo..
Icinden cikan upgrade dosyasinida yuklemelimiyim?
yoksa ona gerek yokmu?
Tamam is guvenlikde bu kadarmi zor kurulur...
su .htaccess ve .phpbbsecurity nasil olacak.bende bunlar yok...
orijinal hallerini nerden bulucam
Dosyayi ana sitesinden 2 gun once indirdim...
bu dosya son versiyonmu oluyo..
Icinden cikan upgrade dosyasinida yuklemelimiyim?
yoksa ona gerek yokmu?
Bu kodu ekledikten sonra dosyanın adını .htaccess olarak değiştirip phpBB dosyalarımızın olduğu ana dizine gönderiyoruz.Eğer FTP ana dizinde .htaccess dosyası zaten varsa/kullanıyorsanız o dosyayı düzenleyip yukardaki kodu dosyanın en altına yada herhangi bir yere ekliyoruz.Daha sonra rename.htaccess dosyasını notepad veya wordpad ile açarak alttaki kodu dosyanın içerisine ekliyoruz:
Kod:
<Files .phpbbsecurity>
deny from all
</Files>
Son olarak rename2.htaccess dosyasını açıp alttaki kodu dosyanın içerisine ekliyoruz
lutfen bana 2.0.21 de kurulmus phpsecurity 1.03 icin
.htacess ve .phpbbsecurity dosyalarini yollayabilirmisiniz ben uzerinde gerekli degisikligi yapayim
bende bu dosyalar mevcut degil
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: phpBB Security 1.0.3 kurulumu (Ayrıntılı ve Açıklamalı)
[quote="ESQARE"]İlk önce phpBB Security 1.0.3 MOD'unu yüklüyoruz.Dosyayı sitemizden yüklemek için TIKLAYIN .Bu dosyayı MOD'un orjinal yapımcısının sitesinden http://phpbb-tweaks.com/ adresinden de indirebilirsiniz.
Daha sonra zipli dosyayı açıp Install klasörünün altındaki installer.php dosyasını phpBB forum dosyalarımızın olduğu ana dizine atıyoruz.MOD klasörünün içindeki root klasörünün içerisindeki dosyalarıda phpBB ana dizinimize göre FTP'ye gönderiyoruz.
MOD klasörünün içindeki root klasörünün içerisindeki dosyalarıda phpBB ana dizinimize göre FTP'ye gönderiyoruz.
arkadaşım bu bölümü bana biraz açar mısın acaba tam olarak nereye atacağım
Daha sonra zipli dosyayı açıp Install klasörünün altındaki installer.php dosyasını phpBB forum dosyalarımızın olduğu ana dizine atıyoruz.MOD klasörünün içindeki root klasörünün içerisindeki dosyalarıda phpBB ana dizinimize göre FTP'ye gönderiyoruz.
MOD klasörünün içindeki root klasörünün içerisindeki dosyalarıda phpBB ana dizinimize göre FTP'ye gönderiyoruz.
arkadaşım bu bölümü bana biraz açar mısın acaba tam olarak nereye atacağım
- cansapankaya
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
- cansapankaya
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
phpbb security ile ilgili
şu ibareyi bana türkçeye çevirebilir misiniz acaba şimdiden teşekkürler
phpbb security status
The newest release is 1.0.3. The version you are using is 1.0.3. So I would have to say you are up to date!
phpbb security status
The newest release is 1.0.3. The version you are using is 1.0.3. So I would have to say you are up to date!
phpbb security status
phpbb security(güvenliği) durumu
en son versiyon 1.0.3 tür. sizin kullandığıunız versiyon 1.0.3 tür. bu sebepten size güncel olduğunuzu söylemeliyim.
yani kısacası son sürümü kullanıyorsun dio.
phpbb security(güvenliği) durumu
en son versiyon 1.0.3 tür. sizin kullandığıunız versiyon 1.0.3 tür. bu sebepten size güncel olduğunuzu söylemeliyim.
yani kısacası son sürümü kullanıyorsun dio.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
ben forumumun temasını degistiricem bu modu subsilver üzerinde kurdum simdi redsilver yapıcam forumu ancak sorun cıkarmı subsilver dosyalarını redsilver üzerinde kullansam ve yine tema dosyalarındaki islemleri yapsam yeterlimi acaba yardım ederseniz ssevinirmm tesekkürler...ayrıca modu kurdum cok ta memnunum 

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir