[mod] CrackerTracker G5 - v5.0.6 [14.Mart.2008 güncellendi]
icedream yazdı:Arkadaşlar bu güvenlik sistemi hangi php versiyonundan itibaren çalışıyor. Yoksa oho versiyonunu önemsemiyormu? Ben kaç defa kendi siteme kurdum anasayfaya tıklayınca bomboş bir sayfa geliyor. PHP versiyonu 4.1.2. Phpbb3 gibi yüksek versiyonmu istiyor acaba?
## - PHP 4.3.9 veya yukarısı
## - MySQL 4.0.0 veya yukarısı (tavsiye edilen)
## - phpBB 2.0.20 veya yukarısı
## - GDLib 2 (Görsel doğrulama fonksiyonunun çalışması için önerilir.)
| Site Kuralları| [ resmi görüntülemek için tıklayın ]
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Türkiyenin #1 phpBB kaynağı phpbbturkey.com
Haydaaaaaa. Kaç defa kurdum çalışmadı. Sonradan tahmin ettim bunu.cupra yazdı:icedream yazdı:Arkadaşlar bu güvenlik sistemi hangi php versiyonundan itibaren çalışıyor. Yoksa oho versiyonunu önemsemiyormu? Ben kaç defa kendi siteme kurdum anasayfaya tıklayınca bomboş bir sayfa geliyor. PHP versiyonu 4.1.2. Phpbb3 gibi yüksek versiyonmu istiyor acaba?
## - PHP 4.3.9 veya yukarısı
## - MySQL 4.0.0 veya yukarısı (tavsiye edilen)
## - phpBB 2.0.20 veya yukarısı
## - GDLib 2 (Görsel doğrulama fonksiyonunun çalışması için önerilir.)
Düşündüğüm gibiymiş.
Bir sorum daha olacak. Bu php versiyonunu hosting firmasımı yükseltebilir sadece?
Yardımlarınız için çok teşekkürler...
plan dediği yapamıyoruz anlamında sanırım.. mesaj atıp deyinki. sistemler güncellendiği için forum sistemimimz eski versiyonu yenilememniz nedeniyle çalışmamaktadır..pikachu yazdı:alman türk farketmiyor, ben benim firmaya söledim, " şu anda öyle bir planımız yok" dediler.![]()
![]()
![]()
yapmazlarsa, bu durumda yapacak birşey yok o hosting firmasının ismini söylersiniz, kimse almaz

Göresel doğrılama
2 defa yanlış girince görsel doğrulama çıksın olarak ayarlı seçenek ama çıkmıyor.neden olabilir.?
Karadenizli Olmak Bir Ayrıcalıktır....!!!!!
Re: Göresel doğrılama
3ncü denemenizde çıkması lazım..herror53 yazdı:2 defa yanlış girince görsel doğrulama çıksın olarak ayarlı seçenek ama çıkmıyor.neden olabilir.?
hata alan sayfa belliyse, özellikle admin panel dosyalarından biriyse aşağıdaki kodu ilgili dosyayı açıpmadozan yazdı:ya ben klasik ctracker 5 hatasını alıodum bişile çakışıodu sona debug yöntemi ile hallettim sql hatası vermeye başladı recover le onuda hallettim ama şöle bi sorun var şıktan seçmeli tıklamalı seçenekleri seçemiorum ve bütün ekledim modlar pasifimsi oldu forum darma duman oldu :s
Kod: Tümünü seç
define('IN_PHPBB', true);
define('CT_SECLEVEL', 'LOW');
$ct_ignorepvar = array('sql');
medium olması iyi olur güvenlik açısından..
define('CT_SECLEVEL', 'MEDIUM');
$ct_ignorepvar = array('sql');
modcp.php dosyasını açıp yukarıda ki kodu yapıştırıyorsun..herror53 yazdı:Bende de benzer bir sorun var konuları taşıyamıyorum.Uzun bir forum başlığı açamıyorum.Sürekli engel oluyor ne yapabilirim.Bazen mesaj gönderirken bile problem oluoyor.Onu geçtim o arada oluyor ama konu taşırken yüzde 90 oluoyor nasıl düzeltebilirim.?
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir