Hızlı Cevap
Ben bu modun gülücüklerin altına
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
üstteki kısmı da eklemek istiyorum ne yapabilirim.. Yani Hızlı Cevap kısmından rekn değiştirilmesini ve yazı boyutu ayarlanmasını istiyorum..
Bunu yapmam mümkün mü??
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
üstteki kısmı da eklemek istiyorum ne yapabilirim.. Yani Hızlı Cevap kısmından rekn değiştirilmesini ve yazı boyutu ayarlanmasını istiyorum..
Bunu yapmam mümkün mü??
Kod: Tümünü seç
Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in C:\Inetpub\vhosts\09plaka.com\httpdocs\forum\includes\template.php on line 236
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
ne yani hızlı cevapda açıklık mı var?ESQARE yazdı:MOD dosyasının içinden çıkan quick_reply.php dosyasını phpBB ana dizininize gönderceksiniz.ESQARE yazdı:Bu Modun orjinali Advanced Quick Reply Hack: http://www.phpbbhacks.com/download/586
İmza, kurallara aykırı olduğu için site yönetimi tarafından değiştirildi.
ya arkadaşlar ben bu mod u kurdum ama nedense bende gözükmedi hala
sql sorgusu mu gerekiyor ?
tüm temalarda da denedim ama olmadı :S
Warning: main() [function.main]: Unable to access ./config.php in /home/albatros/domains/free-albatros.com/public_html/forum/common.php on line 177
Warning: main(./config.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /home/albatros/domains/free-albatros.com/public_html/forum/common.php on line 177
Warning: main() [function.main]: Unable to access ./config.php in /home/albatros/domains/free-albatros.com/public_html/forum/common.php on line 177
Warning: main(./config.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /home/albatros/domains/free-albatros.com/public_html/forum/common.php on line 177
Warning: main() [function.include]: Failed opening './config.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/albatros/domains/free-albatros.com/public_html/forum/common.php on line 177
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/albatros/domains/free-albatros.com/public_html/forum/common.php:177) in /home/albatros/domains/free-albatros.com/public_html/forum/common.php on line 181
bu hatayı alıyorum tüm sitede :S
sorunu çözdüm ancak şimdi de kendi temamda taşma sorunu yaşıyorum... bunun limitlerini belirleme şansımız varmı acaba ?
arkadaşlar onu da ben çözdüm... yardım gelmeye gelmeye artık kodlamayı öğrenmeye başladım aslında onun için de teşekkür etmem lazım...
benim gibi taşma sorunu yaşayan arkadaşlar... ben sorunu bir tablo oluşturup onu sınırlayarak çözdüm... işte kodların orjinali ve benim eklemelerimin yeri aşşağıdadır... kırmızılar benim modifiyelerim... sizde deneme ile bulabilirsiniz uygun değeri
eğer tam bşr değer istiyorsanız daha önceki tabloların değerlerini gözden geçirin
<table width="95%" align="center">
<tr align="center">
<td class="row="5" colspan="5" >
{QUICKREPLY_OUTPUT}
</td>
</tr>
</table>
kırmızı alanlar beinm değiştirdiklerim kalın kırmızılar ise olmayıp da benim eklediklerim...
değiştirilecek kod kullandığınız temanın içindeki viewtopic_body.tpl ye eklediğiniz... başka bir ayar ile oynamanız gerekmiyor...
kolay gelsin...
(hoş kolay zaten... sadece bulmak o kadar kolay olmadı :S )
sql sorgusu mu gerekiyor ?
tüm temalarda da denedim ama olmadı :S
Warning: main() [function.include]: Failed opening './config.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/albatros/domains/free-albatros.com/public_html/forum/common.php on line 177
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/albatros/domains/free-albatros.com/public_html/forum/common.php:177) in /home/albatros/domains/free-albatros.com/public_html/forum/common.php on line 181
bu hatayı alıyorum tüm sitede :S
sorunu çözdüm ancak şimdi de kendi temamda taşma sorunu yaşıyorum... bunun limitlerini belirleme şansımız varmı acaba ?
arkadaşlar onu da ben çözdüm... yardım gelmeye gelmeye artık kodlamayı öğrenmeye başladım aslında onun için de teşekkür etmem lazım...
benim gibi taşma sorunu yaşayan arkadaşlar... ben sorunu bir tablo oluşturup onu sınırlayarak çözdüm... işte kodların orjinali ve benim eklemelerimin yeri aşşağıdadır... kırmızılar benim modifiyelerim... sizde deneme ile bulabilirsiniz uygun değeri
eğer tam bşr değer istiyorsanız daha önceki tabloların değerlerini gözden geçirin
<table width="95%" align="center">
<tr align="center">
<td class="row="5" colspan="5" >
{QUICKREPLY_OUTPUT}
</td>
</tr>
</table>
kırmızı alanlar beinm değiştirdiklerim kalın kırmızılar ise olmayıp da benim eklediklerim...
değiştirilecek kod kullandığınız temanın içindeki viewtopic_body.tpl ye eklediğiniz... başka bir ayar ile oynamanız gerekmiyor...
kolay gelsin...
(hoş kolay zaten... sadece bulmak o kadar kolay olmadı :S )
her batan güneşin bir sabahı ve her doğacak güneşi takip eden bir akşam sefası vardır...
sona eklemen gereken kodu üstüne eklemişsin ondan...Master-1 yazdı:phpbbhacks sitesinden indirdiğim modu kurdum fakat her mesajın altın hızlı cevap kutusu çıkıyor.. Nerede yanlış yaptım yardım edermisiniz..
Kod: Tümünü seç
#
#-----[ FIND ]------------------------------------------
#
<!-- END postrow -->
#
#-----[ AFTER, ADD ]------------------------------------
#
<tr align="center">
<td class="row1" colspan="2" >
{QUICKREPLY_OUTPUT}
</td>
</tr>
#
#-----[ SAVE/CLOSE ALL FILES ]-------------------------
<tr align="center">
<td class="row1" colspan="2" >
{QUICKREPLY_OUTPUT}
</td>
</tr>
bu kod
<!-- END postrow -->
bu kodun bi satır altına konulacak üstüne koyarsan her satırda çıkar...
her batan güneşin bir sabahı ve her doğacak güneşi takip eden bir akşam sefası vardır...
Böyle açıklayıcı yazılar olduktan sonra herkes her modu yükleyebilirbqra yazdı:BAk aynen Bunları yapıyosun ;
klasörün içinden cıkan
lang_main.php dosyasını-----> forumunda ''/language/lang_turkish/'' in içine atıyosun(degistirilsinmi diye sorucak)
eng_lang_main.php dosyasının ismini lang_main olarak degistirip---> forumunda ''/language/lang_english/ in içine atıyosun(degistirilsinmi diye sorucak)
quick_reply.php dosyasını----> direk forum klasörüne atıyosun(degistirilsinmi diye sormıcak)
viewtopic.php dosyasınıda----> direk forum klasörüne atıyosun(degistirilsinmi diye sorucak)
quick_reply.tpl dosyasını -----> /templates/KENDİ KULLANDIGIN TEMA KLASÖRÜNÜN ADI/ nın içine atıyosun(degistirilsinmi diye sormııcak)
viewtopic_body.tpl dosyasını--> /templates/KENDİ KULLANDIGIN TEMA KLASÖRÜNÜN ADI/ nın içine atıyosun(degistirilsinmi diye sorucak)
bilmiyorum dedin bende baya bi içine girdim olayın
mesela ben çok acemiyim mod yapma hakkında hiçbir bilgim yok
ama bu yazı sayesinde bu modu kurdum teşekkürler
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
slm
kafam allak bullak oldu abi, yönetim bu işe bi el atsa da, şu modu düzgün bi yazıp yollasa....
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir