benim 9 bin üyem var. host değiştim son aylarda. iki yıldır sorunsuz bütün üyelere gönderdigim toplu mailler gidiyordu. Yeni hosta taşındıktan sonrada sorun yoktu ilk başlarda. ancak son günlerde toplu mailler gitmemeye başladı ve aktivasyon kodları ya gitmemeye yada önemsiz mailler klasörüne düşmeye başladı. host firmasıyla 5-6 kez mailleştim ama bütün hostlar gibi sorun olmadığını iddia ettiler

yani sorun bizdeymiş. Yani durduk yere oluyor bu mail göndermeme sorunları. Biz webmasterler sorunluyuz galiba
Benim aktivasyon maillerini ve özel mesaj geldiginde veya cevap geldiginde otomatik gelen maillerin inboxa düşme sorununu pop3 destekli bir mail alarak cözdüm.
http://www.inbox.com dan bir adet e mail alıyorsunuz Sitenizin ismiyle alakalı alırsanız üyelere gittiginde yabancı gelmez, tavsiyemdir. yönetim panelinden smtp yi secip smtp adresine my.inbox.com yazıyorsunuz kullanıcı adına aldıgınız mailin sadece adını altada sifreyi yazıyorsunuz, üyelerinizin aktivasyon kodları mynet haric inboxa düsüyor, mynette süzgeçe gidiyor ama bu tarz yerlere üyelik konusunda mynet kullanıcıları zaten bilincli davranıyor artık, cünkü mynet inboxa mail gönderen server cok az var

. Üyelere toplu mail sorununu cözmek icin, benim eski host firmamda hala yayına devam eden bir internet sitem daha var. oraya bu forumun aynısını kursam ve o host aracılıgıyla tüm üyelere mail göndersem gidermi ? taşırken dikkat etmem gereken şeyler neledir . cünkü yeni bir domaine taşıyacağım.