[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
arkadaslar bunu nasılduzeltebilirim her yuklenen avatar boyle oluyor ve avatar galerisi bos
arkadaslar bunu nasılduzeltebilirim her yuklenen avatar boyle oluyor ve avatar galerisi bos
pardon
images/avatars/gallery
bu tolu izleyerek avatarlarını at
images/avatars/gallery
bu tolu izleyerek avatarlarını at

En son BLooD tarafından 23.12.2006, 17:46 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
İmza, kurallara aykırı olduğu için site yönetimi tarafından değiştirildi.
yok pikachu arkadasım sen acmıstın siteyi bana kayyodan bilgisiyardan avatar yukluyorum o sorunu veriodu simdi vermio hallettim o sorunu birde galeri avatarına tıklıyorum ben hic resim atmaya ugrasmadım resim atmaya http://www.arssal.kayyo.com falery resim mi atıcam .gif mi olucak sonları
arkadaşım avatar kalaösrün içinde galery dosyası yok mu !seoseo yazdı:bunları winziple mi atıcam klasorle mi tek tek mi klosorsuz
o dosyanın içine avatar1 avatar2 avatar3 avatar4 avatar4 die klasörü yarat at içine imageslerini

İmza, kurallara aykırı olduğu için site yönetimi tarafından değiştirildi.
normal hallerini atcan yani sıkıştırp zipli halini değil, ben sana bu formatları neden kullandığımızı anlattım, çünkü bunlar sıkıştırılmış o yüzden dedim, yani uzantısı bmp olan 1.5 mb lık bir dosyayı jpg die kaydedince boyutu 40 kb a düşüyor. o sebeple. galerinin içine kendş oluşturacağın br klasör aç yada bi kaç tane mesel aşk avatarları korkunç avatarlar bayan şarkıcılar falan sonra hepsinin içine istediğin resimleri at.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
arkadaşlar bende avatar galerisini açınca avatarlar bu şekilde görünüyor.
cmhod değerlerini 777 olarak yaptım.kategorileri oluşturdum yine de böyle gözüküyor..
sebebi ne olabilir acaba
arkadaşlar bende avatar galerisini açınca avatarlar bu şekilde görünüyor.
cmhod değerlerini 777 olarak yaptım.kategorileri oluşturdum yine de böyle gözüküyor..
sebebi ne olabilir acaba
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
arkadaşlar tam emin değilim ama
1)dosya uzantıları desteklenmeyen türde olabilir
2) .jpg yerine .JPG ya da .gif yerine .GIF yazıyor olabilir (bazen buyüzden göstermiyor)
3) resim isimlerinde türkçe karakter kullanıyorsaız olabilir
bide farklı tarayıcılarla bakın mesela firefox yada opera bazen explorer bazı şeyleri göstermiyor
1)dosya uzantıları desteklenmeyen türde olabilir
2) .jpg yerine .JPG ya da .gif yerine .GIF yazıyor olabilir (bazen buyüzden göstermiyor)
3) resim isimlerinde türkçe karakter kullanıyorsaız olabilir
bide farklı tarayıcılarla bakın mesela firefox yada opera bazen explorer bazı şeyleri göstermiyor
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir