Yardım Eden Çok Sevap Kazancak
Yardım Eden Çok Sevap Kazancak
Arkadaşlar benim bi forum sitem vardı Forum Ankara Die domaini aldıgım yer :S iflas etti ve kapandı yeni domain aldım şimdi forumankaran ın yedeklerini attım yeni aldıgım domaine giriş yapıyorum yani üye girişi yapıyorum kapalı olan forumankaraya yönleniyor bide su sorun var
üye şifre talebi yoluyorum maile forumankara.org şifre talebi linki çıkıyor forumankara.org bolumunu silip arkacadde.org yazıyorum giriyor 1 dk bekliyorum kendisi giriş yapıyor oturumu kapat diyorum forumankara.org a yönleniyor 2 türlü sorun var anlıcagınız oturumu kapat derken yönleniyor
giriş yaparken üye girişi arkadaşlar lütfen yardımlarınızı esirgemeyin
resimli anlatıyım bide
1.adım
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
2. adım üye girişi yapıyorum
3.cü adım giriş yaptıdan sonra eski domaineme yönleniyor
yardım etcekler eklesin rıca ediyorum
tavukbayat@hotmail.com
üye şifre talebi yoluyorum maile forumankara.org şifre talebi linki çıkıyor forumankara.org bolumunu silip arkacadde.org yazıyorum giriyor 1 dk bekliyorum kendisi giriş yapıyor oturumu kapat diyorum forumankara.org a yönleniyor 2 türlü sorun var anlıcagınız oturumu kapat derken yönleniyor
giriş yaparken üye girişi arkadaşlar lütfen yardımlarınızı esirgemeyin
resimli anlatıyım bide
1.adım
2. adım üye girişi yapıyorum
3.cü adım giriş yaptıdan sonra eski domaineme yönleniyor
yardım etcekler eklesin rıca ediyorum
tavukbayat@hotmail.com
abi ilk dedigini plesk den girmiş yapmıs
şimdide sunu diyor
hld | ... Turk Telekomun DNS adresleri değişmiş! Birincil DNS: 195.175.39.39 [ Hız % 300 Fark Ediyor! ] :
olüm
hld | ... Turk Telekomun DNS adresleri değişmiş! Birincil DNS: 195.175.39.39 [ Hız % 300 Fark Ediyor! ] :
yazılacak bi yer çıkmıyoki
iyide
şimdide sunu diyor
olüm
yazılacak bi yer çıkmıyoki
iyide
acaba MOD larda bir problem olabilirmi? MOD larda derken MOD ların arasında yönelen adres mi var..MOD eklentilerinin aralarına özel MOD lar ekleniyo ya o bakımdan yazıyorum...
En son Kartal23 tarafından 26.12.2006, 01:18 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- MyyHost.Com
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir