[mod] CrackerTracker G5 - v5.0.6 [14.Mart.2008 güncellendi]
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
HAYRET
Forumu keşfedeli 24 saat olmadı yazılan makalelerle 1 saat içinde o dan phpbb mi kurdum 2 saat içinde Craker Traker ı kurdum.İkiside mükemmel çalışıyor(du).Sorun şu şimdi stil olarak saphir diye bi stil yükledi seviyorum bu stili dakat yönetici bölümünden bu stili saçince ana sayfanın en altında craker traker yüklü olduğu gözükmüyor.yönetici paneline gelince ise craker traker menüsünün hangi alt menüsünü tıklarsanız tıklAYIN Template->make_filename(): Error - file ctracker/acp/acp_header.tpl does not exist böyle bir yazı çıkıyor ve menüler kullanılmıyor.Acaba sorun nedir yukardaki yazı üerine baktım ctrecker klasöründe alt klasör olarak acp diye bişey yok tüm klasörlerde de acp_header.tpl diye bişey yok sadece acp_header.php var.Bi yardım edin o kadar kurmak için kullandım.Şimdi ben saphir sitili ile kullanamıycak mııym illa da silver ı mı kullanmam gerek? Bu arada silver ı seçince stil olara herşey notmal oluyor.menüler geliyor.Şu an herşey sorunsuz. 

-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
HAYRET
edit: çift mesaj
cupra kardeş oldu sağol. Admin forum yönetimdeki hatayı almamak için hangi dosyaya yapıştırmam gerekiyor o kodu ?cupra yazdı:modcp.php dosyasını açıp yukarıda ki kodu yapıştırıyorsun..herror53 yazdı:Bende de benzer bir sorun var konuları taşıyamıyorum.Uzun bir forum başlığı açamıyorum.Sürekli engel oluyor ne yapabilirim.Bazen mesaj gönderirken bile problem oluoyor.Onu geçtim o arada oluyor ama konu taşırken yüzde 90 oluoyor nasıl düzeltebilirim.?
Karadenizli Olmak Bir Ayrıcalıktır....!!!!!
Re: HAYRET
buna bakmalısın.heybetli16 yazdı: Template->make_filename(): Error - file ctracker/acp/acp_header.tpl does not exist böyle bir yazı çıkıyor ve menüler kullanılmıyor.Acaba sorun nedir
/templates/kullandığın_tema_adı/ctracker/acp/acp_header.tpl
eksik dosya var tekrar yükle bu klasörü.
| Site Kuralları| [ resmi görüntülemek için tıklayın ]
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Türkiyenin #1 phpBB kaynağı phpbbturkey.com
benzer şekilde açtığın sayfanın ismini mouse ile işaretleyip görebilirsin. bu sayede hangi dosya adına sahipse, o dosyayı editle..herror53 yazdı:
cupra kardeş oldu sağol. Admin forum yönetimdeki hatayı almamak için hangi dosyaya yapıştırmam gerekiyor o kodu ?
yada debug modu açarak hata dosyasını çalıştırıp kaydından hangi dosyada olduğunu öğrenebilirsin.
crackertracker modu easy mod'a engel olur mu ?
En son cerkiner tarafından 25.12.2006, 18:33 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- MyyHost.Com
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
- MyyHost.Com
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
yükledik dedik ama panelden değişiklik yapınca her hangi bi konuda hemen uyarı veriyor aşağıdaki gibi ne yapmalıyım??
Kod: Tümünü seç
SECURITY ALERT » » » »
CBACK CrackerTracker has detected a potential attack on this site with a worm or exploit script so the Security System stopped the script.
If you can see this page after including a new MOD into your board or after clicking on a link please contact the Board Administrator with this error message and a description what you have done before you could see this page, that the Admin has the possibility to fix the problem.
phpBB pROF 
MyyHost.Com...

MyyHost.Com...
- MyyHost.Com
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
olmazcerkiner yazdı:crackertracker modu easy mod'a engel olur mu ?
- MyyHost.Com
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
ark lar bu mod devamlı uyarı veriyorMyyHost.Com yazdı:sadece forum ismi deilki her konuda veriyor nerdeyse mesela renk grubu oluşturcam "Junior Admin" renk için "red" yazıp onaylıyorum heemn uyarı veriyo
12 Saldırı girişimi engellendi. hepsini de ben yaptım nasıl bi güvenlik sistemiyse artık

phpBB pROF 
MyyHost.Com...

MyyHost.Com...
phpBB kendi başına güncel son versiyonu kullanıldığı müddetçe güvenli bir sistemdir, tracker, phpBB Security gibi modlar ekstra güvenlik içindir.Oytun yazdı:herkes şikayetçi galiba :s
bi soru bu mod olmasa sitei böcek avlar gibi hemen avlayabilirlermi ??
ekstra güvenlik kurulmasa bile phpBB 2.0.21 ~ 2.0.22 versiyonları gerçekten güvenlidir.
En iyi güvenlik güncel yedeklemedir çünkü kırılmayacak sistem yoktur.
güsel bi cvp iyi oldu tşklerDn_35 yazdı:phpBB kendi başına güncel son versiyonu kullanıldığı müddetçe güvenli bir sistemdir, tracker, phpBB Security gibi modlar ekstra güvenlik içindir.Oytun yazdı:herkes şikayetçi galiba :s
bi soru bu mod olmasa sitei böcek avlar gibi hemen avlayabilirlermi ??
ekstra güvenlik kurulmasa bile phpBB 2.0.21 ~ 2.0.22 versiyonları gerçekten güvenlidir.
En iyi güvenlik güncel yedeklemedir çünkü kırılmayacak sistem yoktur.

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir