kendinden güncellenmemiştir her haldee sen veya bir başkası güncellemişcaglar_1903 yazdı:Yüklemeniz şu anda güncel, kullandığınız phpBB sürümü için herhangi bir güncelleme yok.
31 aralık 2006 da kırmızı ile güncellenmesi gerektiğini yazıyordu...
phpBB 2.0.22 Çıktı (2.0.21'den 2.0.22'ye değişecek dosyalar)
bilgi talebi
merhaba arkadaşlar,
elimde kullandığım bir phpbb forum bulunuyor.Hangi sürüm olduğunu nasıl bilirim?nereyi kontrol etmem gerekiyor.Yardımcı olurmusunuz.Örneğin bende yukarıda sağda nick'imin yazdığı yerde login yazıyor bu forumda ise giriş çıkış yazıyor,en basitinden mesela yardımcı olurmusunuz.
elimde kullandığım bir phpbb forum bulunuyor.Hangi sürüm olduğunu nasıl bilirim?nereyi kontrol etmem gerekiyor.Yardımcı olurmusunuz.Örneğin bende yukarıda sağda nick'imin yazdığı yerde login yazıyor bu forumda ise giriş çıkış yazıyor,en basitinden mesela yardımcı olurmusunuz.
- caglar_1903
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
dostum ne ben nede başka biri güncelledi ftp ve cpanel şifrelerini ben ve host firmasından başkası bilmiyor onlara sordum onlar bi güncellemedik dediler..delican54 yazdı:kendinden güncellenmemiştir her haldee sen veya bir başkası güncellemişcaglar_1903 yazdı:Yüklemeniz şu anda güncel, kullandığınız phpBB sürümü için herhangi bir güncelleme yok.
31 aralık 2006 da kırmızı ile güncellenmesi gerektiğini yazıyordu...
Kartal23 yazdı:Arkadaşlar güncellemeyi yaptım. Yönetim panelinde son sürümü kullanıyorsunuz yazıyo. Buraya kadar çok güzel fakat Özel Mesaj atamıyorum kimseye aşağıdaki uyarıyı veriyo...
Geçersiz Oturum. Lütfen Formu Yeniden Gönderin.
Neden kaynaklanıyor? Bilen varmı?
yukardaki soruma halen bir cavp gelmedi.. bu şekilde problemi olan varmı??
En son Kartal23 tarafından 04.01.2007, 14:20 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- caglar_1903
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
bende böyle bir sorun yok ama 2007 ye girince forum kendisi otomatik güncellendi..Kartal23 yazdı:Kartal23 yazdı:Arkadaşlar güncellemeyi yaptım. Yönetim panelinde son sürümü kullanıyorsunuz yazıyo. Buraya kadar çok güzel fakat Özel Mesaj atamıyorum kimseye aşağıdaki uyarıyı veriyo...
Geçersiz Oturum. Lütfen Formu Yeniden Gönderin.
Neden kaynaklanıyor? Bilen varmı?
yukardaki soruma halen bir cavp gelmedi.. bu şekilde problemi olan varmı??

Arkadaşlar bu mesaj 2.0.21 de mod kurulu olmayanlar içindir .
http://www.ceken.net/images/2.0.22Yapin.zip burdaki dosyaları zip içindeki işlem sırasına göre sizdeki dosyalarla yer değiştirin sonra bu install/update_to_latest.php ftp ile atıp çalıştırın .
forum 'unuz 2.0.21 den 2.0.22 ye update olacak .
Ben bitirdikten sonra çıkan mesaj http://www.ceken.net/images/up.jpg
Zip teki dosyalar size büyük kolaylık sağlayacak 1 saat kodları edit derdinden kurtulacaksınız .
http://www.ceken.net/images/2.0.22Yapin.zip burdaki dosyaları zip içindeki işlem sırasına göre sizdeki dosyalarla yer değiştirin sonra bu install/update_to_latest.php ftp ile atıp çalıştırın .
forum 'unuz 2.0.21 den 2.0.22 ye update olacak .
Ben bitirdikten sonra çıkan mesaj http://www.ceken.net/images/up.jpg
Zip teki dosyalar size büyük kolaylık sağlayacak 1 saat kodları edit derdinden kurtulacaksınız .
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Merhaba arkadaşlar...
Özel Mesaj problemimi çözdüm.
Bütün kurduğum MOD ları aldığım eski yedeklerim le yeni kurduklarımı tekrar karşılaştırdım ve privmsg.php dosyasında bir satırı eklemeyi unutmuşum bundan kaynaklanıyormuş.
Özel Mesajlarda problemi olanlar privmsg.php deki MOD larını benim gibi tekrar kontrol etsin...
Ben bu işi yavaş yavaş öğreniyorum galiba, kendi hatalarımı bulmaya çalışıyorum.. hadi hayırlısı...
Özel Mesaj problemimi çözdüm.
Bütün kurduğum MOD ları aldığım eski yedeklerim le yeni kurduklarımı tekrar karşılaştırdım ve privmsg.php dosyasında bir satırı eklemeyi unutmuşum bundan kaynaklanıyormuş.
Özel Mesajlarda problemi olanlar privmsg.php deki MOD larını benim gibi tekrar kontrol etsin...
Ben bu işi yavaş yavaş öğreniyorum galiba, kendi hatalarımı bulmaya çalışıyorum.. hadi hayırlısı...
Sayın ozguryigit indirdiğiniz ZİP i açınca içinde word dosyasını açın ve aşağıdaki dosyaları FTP ile serverinize gönderdiğiniz PHPBB2 dosyalarından başka bir yere yedeklerini alarak bilgisayarınıza kaydedin.ozguryigit yazdı:arkadaşlar ben biraz acemisiyim bu işlerin
dosyaları zip le indirdim daha sonra ne yapıcağımı bilemedim
Uygun bir dosya açıcınız ile bu dosyaları açın ve word dosyasındaki MOD ları EK leyerek veya Değiştirerek kaydedin. Sonra FTP ile geri serverinize gönderin. 1. Sayfadaki yönergeye görede kurulumu tamamlayın. Hadi kolay gelsin.
## Files To Edit:
## admin/admin_board.php
## groupcp.php
## includes/functions.php
## includes/usercp_email.php
## includes/usercp_register.php
## language/lang_english/lang_main.php
## login.php
## memberlist.php
## modcp.php
## posting.php
## privmsg.php