Foruma Ototmatik Olarak Üye Oluyorlar Link atıp gidiyorlar
Foruma Ototmatik Olarak Üye Oluyorlar Link atıp gidiyorlar
Foruma Ototmatik Olarak Üye Oluyorlar Link atıp gidiyorlar.Linklerin çoğu s e x içerikli linkler.Site resmi bir site olduğundan onayı admin ayarladım.Ama şimdi de maillerim hergün onay maili geliyor..
Bunun çaresi yokmu?.
Bir zamanlar bu konu işlenmişti ama anahtar kelimelerden bulamadım....
Ne yapmalıyım bunların siteye üye olma girişimlerini engelleyeyim.Ne sinir bozucu durum bu bilemezsiniz..
Bunun çaresi yokmu?.
Bir zamanlar bu konu işlenmişti ama anahtar kelimelerden bulamadım....
Ne yapmalıyım bunların siteye üye olma girişimlerini engelleyeyim.Ne sinir bozucu durum bu bilemezsiniz..
- cansapankaya
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
ben bi süredir söylüyorum phpbb onay kodunu aşıyorlar diye inanmıyordu bagzıları
geçenlerde sabriünal da yazmış phpbb görsel dogrulama kodu kırıldı diye.resmi olarak yeni açıklandı herhalde.benim siteye de hergün bisürü konu açılıyor....henüz bi çözüm bulamadım.üyeligi admin onaylı yapmak benim zararıma çünkü üyeler sevmiyor beni beklemeyi 

Görsel doğrulama açık zaten.Bende bunu anlamadı ya..Kodlarla bu işi yapıyorlarsa o Güvenlik kodunu aşıyorlar demekki.Yok manuel kendileri giriyor diyeceğim ama buna imkan yok zaman alan bir iş..LeBron yazdı:Mail yoluyla aktivasyon seçeneğini seçip görsel onay kodunuda açarsan sorun olacağını sanmıyorum.
Neyse bir kullanıcı mail onayı ile deneyeyim..
fatihbaz'ın dediği asıl üyeler taw oluyo admin onayının gelmesini..Benide esir yapıyorlar forumun karşısında 20 saat..
Bu forumlar illegal işkence yapanların elleri bööle olsun.

üye onaylamayı admine alınca üye olamazlar,
sitede bir kaçtane boot üyelere karşı mod va onları kurabilirsin. Text görsel doğrulama var onu kurmanı tavsiye ederim.
üye olduklarında başlıkmı açıyorlar yoksa başlıklara cevapmı veriyorlar?
Çoğu boot üye başlık açar, böyle ise belli mesajı olmayana başlık açmayı kapatabilirsin.
sitede bir kaçtane boot üyelere karşı mod va onları kurabilirsin. Text görsel doğrulama var onu kurmanı tavsiye ederim.
üye olduklarında başlıkmı açıyorlar yoksa başlıklara cevapmı veriyorlar?
Çoğu boot üye başlık açar, böyle ise belli mesajı olmayana başlık açmayı kapatabilirsin.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
yinede geçip başlık açıyorlarsa mesajı olmayana başlık açtırmayabiliriz.
['user_posts'] < 1) 1 mesajdan az mesajı olan diye ayarladım bunu arttırabiliriz ama hoş olmaaz tüm üyeler etkilenecek sonra başlık açmak için çöp mesaj dolduracaklar.
['user_posts'] < 1) 1 mesajdan az mesajı olan diye ayarladım bunu arttırabiliriz ama hoş olmaaz tüm üyeler etkilenecek sonra başlık açmak için çöp mesaj dolduracaklar.
Kod: Tümünü seç
#---[ AÇ ]-----------
posting.php
#---[ BUL ]-----------
$template->pparse('body');
#---[ ÖNCESINE EKLE ]-----------
if ( $mode == 'newtopic' && $userdata['user_posts'] < 1)
{
message_die(GENERAL_MESSAGE, $lang['Topic_alert']);
}
#---[ AÇ ]-----------
language/..../lang_main.php
#---[ BUL ]-----------
?
#---[ ÖNCESINE EKLE ]-----------
$lang['Topic_alert'] = 'Yeni bir başlık açabilmek için öncelikli olarak sitemizdeki bir başlığa cevap yazmış olmanız gerekmektedir. Bu spam başlıklara karşı bir tedbirdir.';
#---[ KAYDET VE KAPAT ]-----------
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir