Hazır Hiyerarşi modu
Hazır Hiyerarşi modu
Herkese Merhaba
Ben bir tartışma sitesi açmayı planlıyorum ancak önce kendi bilgisayarımda phpbb'yi kurup üzerinde denemeler yapmak istedim phpbbnin en son sürümü indirip üzerine Hiyerarşi modunu kurmak istedim fakat yüzlerce edit olduğunu gördüm, yarısına kadar geldim ancak ilerledikçe kimi satırladı bulamadım ya da yanlış editledim içinden çıkamadım programlama bilgim de yok o yüzden hata yapmış olabilirim ve sonuç olarak mod yüklenmedi ve bir sürü de hata aldım sql ile ilgili bölümleri de yaptım halbuki
Acaba Hazır sadece hiyerarşi modu yüjklenmiş bir paket bulabilme şansım yok mu ? plus kullanmak istemiyorum ve sadece hiyerarşi moduna ihtiyacım var, cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Ben bir tartışma sitesi açmayı planlıyorum ancak önce kendi bilgisayarımda phpbb'yi kurup üzerinde denemeler yapmak istedim phpbbnin en son sürümü indirip üzerine Hiyerarşi modunu kurmak istedim fakat yüzlerce edit olduğunu gördüm, yarısına kadar geldim ancak ilerledikçe kimi satırladı bulamadım ya da yanlış editledim içinden çıkamadım programlama bilgim de yok o yüzden hata yapmış olabilirim ve sonuç olarak mod yüklenmedi ve bir sürü de hata aldım sql ile ilgili bölümleri de yaptım halbuki
Acaba Hazır sadece hiyerarşi modu yüjklenmiş bir paket bulabilme şansım yok mu ? plus kullanmak istemiyorum ve sadece hiyerarşi moduna ihtiyacım var, cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Çok teşekkürler arkadaşın dediği gibi 2 saat sürüyor diyor yardım dosyasında ama ben saatlerce uğraştım yapamadım yardımcı olur musun bu konuda ?tosunpascha yazdı:ne kadar sürüyor hiyerarsi modu kurmak?
o modu tanimiyorum ama fazla uzun sürmezse ben senin icin kurarim![]()
kurmami istiyorsan bana özel mesaj tarsin yada buradan cevabini yazarsin
simdiye kadar bütün istedigim modlari problemsiz kurdum![]()
ama dedigim gibi fazla uzun sürmemeli kisa sürerse yaparim
- megaplatform
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Bu mod alt forum özelliğinden başka birşey ekliyor mu acaba?
Eğer tek alt forum özelliği getiriyor ise bu kadar zahmete girmenin bir anlamı var mı? Daha basit alt forumlar mevcut iken
Birde doğeumu bilemiyorum ama sanırım bu forumda okumuştum bu modu kurduktan sonra başka bir mod eklemeniz hemen hemen imkansız hale geliyormuş. O kadar çok yeri değiştiriyor ki başka bir mod eklemek işkence halini alıyor yazıyordu.
Saygılar
Eğer tek alt forum özelliği getiriyor ise bu kadar zahmete girmenin bir anlamı var mı? Daha basit alt forumlar mevcut iken

Birde doğeumu bilemiyorum ama sanırım bu forumda okumuştum bu modu kurduktan sonra başka bir mod eklemeniz hemen hemen imkansız hale geliyormuş. O kadar çok yeri değiştiriyor ki başka bir mod eklemek işkence halini alıyor yazıyordu.
Saygılar
Halil UZCAN
Kısa bir süre sonra sitemi tamamlayacağım ( İnşallah
)
Kısa bir süre sonra sitemi tamamlayacağım ( İnşallah

ben de henüz inceleyemedim ama sadece alt forum özelligi yoktur bence.yalnız diger alt forumlarla arasında güzel bi fark var.oda alt forumlarda sınırsız alt forum açıyorsunuz.mesela;
aaa>bbbb>ccc>dddd>eeeee<.................zzzzz şeklinde sınırsız alt forum açma imkanı var.ayrıca bunu kurduktan sonra başka mod kurmak istediginizde çok zorlanacagınız kesin,çünkü dosyalarda degiştirmedigi hiçbişey yok herhalde
aaa>bbbb>ccc>dddd>eeeee<.................zzzzz şeklinde sınırsız alt forum açma imkanı var.ayrıca bunu kurduktan sonra başka mod kurmak istediginizde çok zorlanacagınız kesin,çünkü dosyalarda degiştirmedigi hiçbişey yok herhalde

-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
evet işte oldukça uzun ve hata yaptığında çok zoruna gidiyor ben 3 saat uğraştım sonrasında kafam allak bullak oldu copy paste yapmaktan, üzerine hiçbir mod kurulmamış standart bir phpbb'ye bu modu kurup yardımcı olabilirsiniz valla başka türlü yolu yoktosunpascha yazdı:2,5 saat bayamis![]()
o iki saat yaptigina degermi yani sadece alt forum ekliyorsa bence degmez
o kadar sürüyor birde hata yaparsan yani![]()
onun icin yani hic ellememem daha iyi![]()
ama yinede yardima muhtacin varsa yardimci oluruz

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir