[Yönetici] [Moderatör] Bunun Yanına [xxxxxx] Yetkilisi
[Yönetici] [Moderatör] Bunun Yanına [xxxxxx] Yetkilisi
Merhaba Arkadaşlar..
Sizden bir ricam olcak iki gündür bu konuda ne yapsam diye düşünüyorum..
Öncelikle ilk olarak Color Groups'u kur diycek herkez biliyorum ama bu mod bir hayli uzun ve benim isteklerimi biraz aşıyo..
O yüzden benim istediğim Yönetim Panelinden Rütbelerde oluşturduğum bir [xxxxxx] yetkisini istediğim kullanıcılara vermek..
Buraya kadar sorun yok Yönetici ve Modaratörlerin yanına [xxxxxx] rütbesini oluşturdum, bunun görüntüsü kimler çevrimiçi bölümünde Moderatör ile aynı renk yani yeşil olarak görünüyor, benim istediğim bunun rengini değiştirmek..
[Yönetici] Kırmızı
[Moderatör] Yeşil renk gibi oluşturduğum yeni rütbeninde;
[xxxxxx] Yetkilisi diyelim ki Mor renk olsun..
Bu renk editör ve moderatörler gibi formun altında;
[Yönetici] [Moderatör] [xxxxxx] olarak görünsün..
Çokmu şey istiyorum bilmiyorum ama bunu nasıl yapabilirim..
Yardımcı olursanız çok sevinicem..
Sizden bir ricam olcak iki gündür bu konuda ne yapsam diye düşünüyorum..
Öncelikle ilk olarak Color Groups'u kur diycek herkez biliyorum ama bu mod bir hayli uzun ve benim isteklerimi biraz aşıyo..
O yüzden benim istediğim Yönetim Panelinden Rütbelerde oluşturduğum bir [xxxxxx] yetkisini istediğim kullanıcılara vermek..
Buraya kadar sorun yok Yönetici ve Modaratörlerin yanına [xxxxxx] rütbesini oluşturdum, bunun görüntüsü kimler çevrimiçi bölümünde Moderatör ile aynı renk yani yeşil olarak görünüyor, benim istediğim bunun rengini değiştirmek..
[Yönetici] Kırmızı
[Moderatör] Yeşil renk gibi oluşturduğum yeni rütbeninde;
[xxxxxx] Yetkilisi diyelim ki Mor renk olsun..
Bu renk editör ve moderatörler gibi formun altında;
[Yönetici] [Moderatör] [xxxxxx] olarak görünsün..
Çokmu şey istiyorum bilmiyorum ama bunu nasıl yapabilirim..
Yardımcı olursanız çok sevinicem..
- mY_dream_EM_
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Haklısın arkadaşım ama ben mod eklemeden manuel olarak yapabilirmiyim diye öğrenmek istemiştim ama sonra modu kurdum ve gerçekten istediğim gibi oldu şimdi sorunsuz çalışıyorphpmod yazdı:ee zaten color groups yapıyordu ki bunu

Eğer buna benzer bişi yapmak istiyorsan bence Color Groups modunu kur arkadaşım..mY_dream_EM_ yazdı:bende bole bişi yapmak istiyorum nasıl yapacam açıklamamışsınız_?yardım ederseniz sevinirim...

color groups u kurmanızı önermiyorum.. ciddi olarak forumu yavaşlatıyor.. ve sunucunuzu zorluyor..
yeni bir versiyonun çıkması olasılığı var.. çok şart değilse kurmayın tavsiyesinde bulunuyorum..
yeni bir versiyonun çıkması olasılığı var.. çok şart değilse kurmayın tavsiyesinde bulunuyorum..
| Site Kuralları| [ resmi görüntülemek için tıklayın ]
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Türkiyenin #1 phpBB kaynağı phpbbturkey.com
- mY_dream_EM_
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Yavaşlattığı konusuna katılıyorum, çünkü yavaşlama söz konusu oluyormuş ama ben bu yavaşlamayı hissedemedim,mY_dream_EM_ yazdı:Peki yeni surumu çıkarsa yavaşlatma gibi bir durumu olabilir mi peki?daha yeniyim zaten 3 gün falan oldu kuralı...
Zaten ben modu tüm foruma uygulamadım, modu kurdum sonra istemediğim bölümleri tekrar geri aldım ve kaldırdım şimdi sadece forumun altında yetki bölümü için kullanıyorum Colar Groups modunu.
Karar senin arkadaşım..

yeni sürüm belli değil tabi ben fikrimi söyledim siz kullanabilirsiniz..mY_dream_EM_ yazdı:Peki yeni surumu çıkarsa yavaşlatma gibi bir durumu olabilir mi peki?daha yeniyim zaten 3 gün falan oldu kuralı...
- mY_dream_EM_
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
bu modu kurmanız için size yardımcı olamayız ama mademki bu işlerle ilgileniyorsunuz biraz konuy kavrayana kadar sitede kalmanızı tavsiye ederim..mY_dream_EM_ yazdı:Peki nasıl kurabilrim mod u?daha yeniyim bilmiyorumda...yardım ederseniz sevinirim...
zamanla kurulumun nasıl olduğunu anlayacaksınız mod kurulum makaleleri var onları takip edin.
- mY_dream_EM_
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 5 misafir