FORUM HACKLENİYOR !!!
FORUM HACKLENİYOR !!!
slm. Geçen gün WorldHackerzda madconfig diye biri tarafından forumum hacklendi. Niye hacklediklerini hiç bilmiom ama admin panelimdeki site name açıklamasına html kod yazarak yönlendirme yapmışlar. Sorum şu bunu admin şifresi çalarak mı yapmışlardır yoksa yapmam gerekipte yapmadığım bir güncellememi var.. Ya da host hesabıma girip buradan direk database ile uğraşabilirlermi?? Sitem güncel ve üzerinde phpbb_security kurulu daha napiim ben?????
Birde firefox kullanıcıları sitemde işlem yapamıyorlar. sitede mouse devre dışı gibi. hiçbiryer seçilmiyor ve tıklanmıyor.... Bunun sebebi ne olabilir??
Birde firefox kullanıcıları sitemde işlem yapamıyorlar. sitede mouse devre dışı gibi. hiçbiryer seçilmiyor ve tıklanmıyor.... Bunun sebebi ne olabilir??
Re: FORUM HACKLENİYOR !!!
Firefox sorununu çözdüm. Sağ buton kullanımını önlemek için overall_header a eklediğim kod bozuyomuş<evreka yazdı: Birde firefox kullanıcıları sitemde işlem yapamıyorlar. sitede mouse devre dışı gibi. hiçbiryer seçilmiyor ve tıklanmıyor.... Bunun sebebi ne olabilir??
Hack olayı konusunda bilgi verebilecek kimse yok mu???
yani ne denirki bi cevabı yok sistem ne nedir.??
| Site Kuralları| [ resmi görüntülemek için tıklayın ]
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Türkiyenin #1 phpBB kaynağı phpbbturkey.com
forum phpbb 2.0.22 . Sitede phpbb_security 1.0.3 kurulu. Temp. subsilver ve bütün flood koruması, güvenlik resmi felan aktif. Forum linux server üzerine kurulu.. Benim merak ettiğim benim admin panelimdeki bilgiyi girip nasıl değiştirebiliyor. Admin şifresini mi çalmış yoksa başka bir şekilde database e mi ulaşmış. Admin Paneli-ayarlar içindeki Site Açıklaması kısmına yönlendirme vermiş... Sitede PCP,topic similie,sub forums, va kayan yazı modları yüklü....cupra yazdı:yani ne denirki bi cevabı yok sistem ne nedir.??
en azından bi süre mesaj yazmayacam diyordum ama bunu saymayayım
benimde başıma geldi benzer bi olay.admin panele girdigimde ayarlardaki
Pano ismi
Pano açıklaması
kısmında hacked by xxx yazıyordu.üstelik bu yazıyı ne yaptıysam silemedim.sonra enson yükledigim moddan olabilecegini düşündüm.modu inceledigimde admin/index.php de fazladan bagzı kodlar buldum.bunları silip tekrar gönderdigimde o yazıları istedigim gibi düzenleyebiliyordum.yani sorun o moddaydı.ama işin garip tarafı siteye hiçbi zarar verilmemişti.yani sadece orada yazı vardı.onun haricinde hiçbi sorun yoktu.belki sizde de buna benzer bişey sözkonusu olmuştur.

Pano ismi
Pano açıklaması
kısmında hacked by xxx yazıyordu.üstelik bu yazıyı ne yaptıysam silemedim.sonra enson yükledigim moddan olabilecegini düşündüm.modu inceledigimde admin/index.php de fazladan bagzı kodlar buldum.bunları silip tekrar gönderdigimde o yazıları istedigim gibi düzenleyebiliyordum.yani sorun o moddaydı.ama işin garip tarafı siteye hiçbi zarar verilmemişti.yani sadece orada yazı vardı.onun haricinde hiçbi sorun yoktu.belki sizde de buna benzer bişey sözkonusu olmuştur.
şöyle birşey var fatihbaz gitti gerçi cevabıda kendi anıları olmuş.. Yani eğer şifreleriniz bir şekilde deneme yanılma yada başka yollarla ele geçirilidiyse bir zararlı kod ile yukarıdaki durum yapışkan bir mesaj durumu yapılabiliyor. sadece admin panele ulaşılması gerekiyor.
admin klasöründe db yedeklemeye ilişkin dosyaları silin.
db şifresi vb şifrelerini mail şifrelerinizi değiştirin..
| Site Kuralları| [ resmi görüntülemek için tıklayın ]
admin klasöründe db yedeklemeye ilişkin dosyaları silin derken forum üzerinden datbase yedeğini almayı engellemi diyon?? hackleyen kişi bunu cp panelinden yaptım dio server ı hackleyip ama host yetkilileri ile görüştüm hiçbir hack girişimi olmadı diyorlar.. sanırım kafadan uyduruyor bir şekilde forum üzerinden hackledi...cupra yazdı:şöyle birşey var fatihbaz gitti gerçi cevabıda kendi anıları olmuş.. Yani eğer şifreleriniz bir şekilde deneme yanılma yada başka yollarla ele geçirilidiyse bir zararlı kod ile yukarıdaki durum yapışkan bir mesaj durumu yapılabiliyor. sadece admin panele ulaşılması gerekiyor.
Geçengün aynı problem bende de oldu forum hacklendi hackeri bulup konuştum forumda açık olduğunu ve index attığını söyledi ondan 2 gün önce falan en akfif 10 üye modunu kurmuştum hackere düzeltmesini söyledim ve o düzeltti forumu sonra en aktik 10 üye kayboldu forumun altında
sanırım açık modlardan kaynaklanıyor forum da güncel çünkü

sanırım açık modlardan kaynaklanıyor forum da güncel çünkü

- lyricalist
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
ya xss yedin yada shelle halletmişlerdir.. artık günümüzde hack siteleriyle beraber lamer'lerin sayısı arttı..
AŞKA DAİR
MEKANS
Arkadaşlık sctripleri(yonja,club81)oyun sctripleri (flash,mynet) kurulur
AŞKA DAİR
MEKANS
Arkadaşlık sctripleri(yonja,club81)oyun sctripleri (flash,mynet) kurulur
abi süpper yaaaa hackera bak, olum düzelteceğin şeyi niye bozuyon dimiMüLTeCi_ yazdı:Geçengün aynı problem bende de oldu forum hacklendi hackeri bulup konuştum forumda açık olduğunu ve index attığını söyledi ondan 2 gün önce falan en akfif 10 üye modunu kurmuştum hackere düzeltmesini söyledim ve o düzeltti forumu sonra en aktik 10 üye kayboldu forumun altında![]()
sanırım açık modlardan kaynaklanıyor forum da güncel çünkü![]()
mülteci kardeş sende baya insaflı hacker a çatmışsın allahtan, iyi yırtmışsın

ya tam şebnem ferah konserine gidiyorduk sitecek hazırlandık bir baktım çıkarken forum hacklenmiş buldum hackeri konuştum biz konsere gidiyoruz diye anlattım durumu da sen düzeltirsin dedim bizim çıkmamız lazım oda düzeltmiş açığı bile kapatmış hattatekne yazdı:abi süpper yaaaa hackera bak, olum düzelteceğin şeyi niye bozuyon dimiMüLTeCi_ yazdı:Geçengün aynı problem bende de oldu forum hacklendi hackeri bulup konuştum forumda açık olduğunu ve index attığını söyledi ondan 2 gün önce falan en akfif 10 üye modunu kurmuştum hackere düzeltmesini söyledim ve o düzeltti forumu sonra en aktik 10 üye kayboldu forumun altında![]()
sanırım açık modlardan kaynaklanıyor forum da güncel çünkü![]()
mülteci kardeş sende baya insaflı hacker a çatmışsın allahtan, iyi yırtmışsın

- caglar_1903
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 0 misafir