phpbb logosunu nasıl değiştirecem
İnternet Explorer üst menüsünden Araçlar/Internet Seçenekleri Daha sonra açılan ekranda orta kısımda yer alan Temporary Internet Files altından Ayarlar kısmına tıklayın.Açılan pencerede en üstteki seçeneği Sayfa Her Ziyaret Edildiğinde seçin.Daha sonra logoyu değiştirin ve kontrol edin.İnternet Explorer cache tutuyordur eski resim dosyalarını.

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Ya arkadaslar bendede aynı sorun var. dediklerinizi yaptım eski logoları değiştirdim ama olmuyo. anlamadığım nokta şu ben phpbb dosyasını masaüstüne indirdim siteden oradamı değişiklik yapacaz. ya acemiyiz kusura bakmayın ama yardım plsMc650 yazdı:aklıma gelmemişti sagol
evet aynı dosyayı deiştirdim . sağ usteki logo logo_left.gif dosyası yerine istedigim logoyu koymuştum daha onceden şimdi o dosyayı ftp den indirdim fakat gorunen logo ile aynı deil nerde yanlış yapmış olabilirim ?
templates/Jet/images/left_logo.gif link aynı burdakini istedigimle deiştirdim ama logo yine de aynı
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
??
BEN BUNLARI YAPTIM AMA BENİM YAPTIGIM LOGO 640 * 125 İDİ AMA FTP YE UPLOAD ETTİGİMDE 200*62 OLDU
NEDEN ACABA

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir