etkinlikler modu varmı elinizde

phpBB 2.0.x sürümleri için yapılmasını istediğiniz veya arayıpta bulamadığınız MODları buraya yazabilirsiniz.
Kilitli
tilsim
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

etkinlikler modu varmı elinizde

Mesaj gönderen tilsim »

arkadaslar resimde gösterdigim gibi forumuma etkinlikler bölümü eklemek istiyorum resimdeki etkinlikler bir portal üzerine koyulmus buna benzer sekilde benzemesede olur :D bir etkinlikler blogu olusturacagım forumuma böyle birsey bulabilirmiyiz

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Kullanıcı avatarı
Mirach
Destek Ekibi Lideri
Destek Ekibi Lideri

Mesaj gönderen Mirach »

sitemizde mevcut ..

Arama : EASY EVENTS
Profilinde phpBB forumunun adresini girmemiş üyelere ve kurallara aykırı şekilde açılmış başlıklara destek verilmez.
Resim Resim Resim
tilsim
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen tilsim »

tesekkürler hemen bakıyorum arastırdım fakat bulamamıstım
tilsim
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen tilsim »

arkadaslar bu mod ta events.php sayfasına ulasmak icin overal header.tpl dosyasına ufak bi icon ekliyoz fakat ben bunu su sekilde uyarladım forumda bi blog olusturdum buradan gidiliyor events.php ye.. Ama bi sorun var bunu yaparken tek tek index_body.tpl yi editlemek gerekiyor buraya nasıl bir sey paymam lazım ki events ' e ekldigim haber bu blog icerisinde ekledigim haberin baslıgı gecsin yardımcı olabilirseniz sevinirim..örnek icin buraya tıklayabilirsiniz sag taraftaki İleri etkinlikler Blogu icerisinde yer alması lazım ekledigim haber
tilsim
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen tilsim »

arkadaslar ne yapmam gerektigi konusunda yardımcı olaiblirmisiniz

Kod: Tümünü seç

$title = $_POST['title']; 

bu kodu eklesem o blogun icerisine events e baslık ekledigim zaman blog icerisindede gözükürmü acaba :? :shock:
Kullanıcı avatarı
Mirach
Destek Ekibi Lideri
Destek Ekibi Lideri

Mesaj gönderen Mirach »

blog'un wordpress mi ?
Profilinde phpBB forumunun adresini girmemiş üyelere ve kurallara aykırı şekilde açılmış başlıklara destek verilmez.
Resim Resim Resim
tilsim
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen tilsim »

Mirach yazdı:blog'un wordpress mi ?
wordpress :oops: bilmiyorum ki valla :D kendim olusturdum iste blogu icerisinede gene kendim yazdım wordpress nasıl oluyor ki :oops:
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

wordpress de blog yazılım phpbb gibi ücretsiz bişey, baya gelişmiş bişey kendi çapında yani, bu adresten incele
http://www.wordpress-tr.com/

bu adrestede gerekli dosyalar eklentiler vs var...
http://www.wordpress-tr.com/indir
tilsim
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen tilsim »

evet wordpress'i inceledim fakat zannedersem ondada böyle bir imkan yok acılan forumda aynen benim istedigim sekilde ana sayfada sadece baslıkları göstermek istiyor fakat buna bi cözüm bulunamamıs ben olusturdugum bu bloga nasıl eklerim baslıkları bunun bi yolu yokmu event's modunun sadece baslıklara yazdıgım kısmını bu bloga entegre etmem lazım ne yapmam gerekiyor yardım lütfen
Kilitli

“2.0.x MOD İstekleri” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir