Forumda İconlar Modulu

phpBB 2.0.x sürümleri için MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği buradan sorarak alabilirsiniz.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
RAUVAS
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Forumda İconlar Modulu

Mesaj gönderen RAUVAS »

Herşeyi yaptım SQL e kadar ama admin panelinden

Forum Yönetimi > Yönetim > Her hangi başlıkta değişim yaptığımda

Couldn't update forum information

DEBUG MODE

SQL Error : 1054 Unknown column 's' in 'field list'

UPDATE phpbb_forums SET forum_name = 'Silinen Başlıklar / Eski Konuları İnceleyiniz', cat_id = 14, attached_forum_id = -1, forum_desc = 'Denizyıldızım.Gen.TR''de güncelliğini yitirmiş olan konuları bu bölümde bulabilirsiniz..', s = 0, forum_icon = 'cop.jpg' , prune_enable = 0 WHERE forum_id = 74

Line : 648
File : admin_forums.php

bu hatayı alıyorum nerde yanlış yapmış olabilirim yeni topic açtığımda düzgün çalışıyor değiştirmede hata veriyor b]
Kullanıcı avatarı
phpBB-TR
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen phpBB-TR »

admin/admin_forums.php dosyası içerinde

Kod: Tümünü seç

UPDATE phpbb_forums
bu satırla başlayan kodu tamamiyle kontrol et..hataya rastlamazsan buraya koy ve forum ikon versiyonunu söyle sana hazır admin_forums.php dosyasını ulaştırırım :wink:
albi1
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Sonuç ne oldu, Ayrıca benimde yardıma ihtiyacım var bu konud

Mesaj gönderen albi1 »

Sonuç ne oldu ustalar.. Bir gelişme varsa bizimde işimize yaraması için buraya yazarmısınız..

Bu sorunu bende yaşıyorum.. Ancak Forum Yönetimi>Yönetim panlinde mevcut forumlarda güncelleme yapabiliyorum.. Ama hem yeni forum hemde yeni kategori oluştururken hata alıyorum..

Benimde hata kodlarım bunlar:
Genel Hata
Couldn't insert row in forums table

DEBUG MODE

SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ' forum_icon, prune_enable, auth_view, auth_read, auth_post, auth

INSERT INTO phpbb_forums (forum_id, forum_name, cat_id, forum_desc, forum_order, forum_status, , forum_icon, prune_enable, auth_view, auth_read, auth_post, auth_reply, auth_edit, auth_delete, auth_sticky, auth_announce, auth_vote, auth_pollcreate) VALUES ('37', 'dene', 9, 'sdfvsaf', 20, '', 0, 0, 0, 1, 1, 1, 1, 3, 3, 1, 1)

Line : 406
File : admin_forums.php
dmin/admin_forums.php dosyasındaki 406 numaralı satırın geçtiği kodlar ise şöyle:
389 ile 439 satırların arasında yer alan kodlar

Kod: Tümünü seç

//
			// Default permissions of public :: 
			//
			$field_sql = "";
			$value_sql = "";
			while( list($field, $value) = each($forum_auth_ary) )
			{
				$field_sql .= ", $field";
				$value_sql .= ", $value";

}

// There is no problem having duplicate forum names so we won't check for it.
			$sql = "INSERT INTO " . FORUMS_TABLE . " (forum_id, forum_name, cat_id, forum_desc, forum_order, forum_status, , forum_icon, prune_enable" . $field_sql . ")
				VALUES ('" . $next_id . "', '" . str_replace("\'", "''", $HTTP_POST_VARS['forumname']) . "', " . intval($HTTP_POST_VARS[POST_CAT_URL]) . ", '" . str_replace("\'", "''", $HTTP_POST_VARS['forumdesc']) . "', $next_order, '" . str_replace("\'", "''", $HTTP_POST_VARS['forumicon']) . "', " . intval($HTTP_POST_VARS['prune_enable']) . $value_sql . ")";
			if( !$result = $db->sql_query($sql) )
			{
				message_die(GENERAL_ERROR, "Couldn't insert row in forums table", "", __LINE__, __FILE__, $sql);
			}

if( $HTTP_POST_VARS['prune_enable'] )
			{

if( $HTTP_POST_VARS['prune_days'] == "" || $HTTP_POST_VARS['prune_freq'] == "")
				{
					message_die(GENERAL_MESSAGE, $lang['Set_prune_data']);
				}

$sql = "INSERT INTO " . PRUNE_TABLE . " (forum_id, prune_days, prune_freq)
					VALUES('" . $next_id . "', " . intval($HTTP_POST_VARS['prune_days']) . ", " . intval($HTTP_POST_VARS['prune_freq']) . ")";
				if( !$result = $db->sql_query($sql) )
				{
					message_die(GENERAL_ERROR, "Couldn't insert row in prune table", "", __LINE__, __FILE__, $sql);
				}
			}

$message = $lang['Forums_updated'] . "<br /><br />" . sprintf($lang['Click_return_forumadmin'], "<a href=\"" . append_sid("admin_forums.$phpEx") . "\">", "</a>") . "<br /><br />" . sprintf($lang['Click_return_admin_index'], "<a href=\"" . append_sid("index.$phpEx?pane=right") . "\">", "</a>");

message_die(GENERAL_MESSAGE, $message);

break;

case 'modforum':
			// Modify a forum in the DB
			if( isset($HTTP_POST_VARS['prune_enable']))
			{
				if( $HTTP_POST_VARS['prune_enable'] != 1 )
				{
					$HTTP_POST_VARS['prune_enable'] = 0;
				}
			}
Hatta admin_forums.php dosyasını komple ekliyorum..

Yardımcı olabilirmisiniz ustalar..

Forum yönetiminde yeni forum ve yeni kategori açamıyorum.. Ama mevcut forumlarda ve kategorilerde değişiklik yapabiliyorum..

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
albi1
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen albi1 »

Admin/admin_forums.php dosyası dosyasını tekrar editleyince sorun düzeldi arkadaşlar.
Kilitli

“2.0.x MOD Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir