Premod hazırlıyorum ama temada sorun...
Premod hazırlıyorum ama temada sorun...
Arkadaşlar ben premod hazırlıyorum fakat temada sorun yaşıyorum phpbb nin default teması subsilver fakat ben başka bir tema kullanmak istiyorum kurulum sayfasını falan kullanmak istediğim temaya göre uyarladım ama kurulmdan sonra temada hata oluyor ve subsilver temasını istiyor php nin default temasını nasıl değiştirebilirim acaba.
Uyarladım zaten en sonda subsilver temasını sildim çünkü kurulum sayfasını falan uyarlamıştım yeni temaya.
Fakat tekrar kurmak istediğimde siteyi kuruluyor ama tema yüzünden hiçbirşey çıkmıyor sitede ftp den subsilver temasını atınca düzeliyor benim demek istediğim mslavistabb premodunda sadece vistabb teması var ve subsilver temasına gerek kalmıyor bende öyle yapmak istiyorum yani subsilver temasını devre dışı bırakmak istiyorum tamamen
Fakat tekrar kurmak istediğimde siteyi kuruluyor ama tema yüzünden hiçbirşey çıkmıyor sitede ftp den subsilver temasını atınca düzeliyor benim demek istediğim mslavistabb premodunda sadece vistabb teması var ve subsilver temasına gerek kalmıyor bende öyle yapmak istiyorum yani subsilver temasını devre dışı bırakmak istiyorum tamamen
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir