MOD KURULUMU VİDEOLU ANLATIM

phpBB 2.0.x sürümleri için MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği buradan sorarak alabilirsiniz.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
kelkirpi
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

MOD KURULUMU VİDEOLU ANLATIM

Mesaj gönderen kelkirpi »

Arkadaşlar kendi sitem için hazırlamış olduğum bir video bu.. Sanırım buradakilerinde işini görecektir. Kısa bişey ama mod kurulumunun mantığının anlaşılması için yeterli oluyor.

Bu avi--> http://www.zshare.net/download/mod_kurulumu-rar.html

Bu Flash--> http://www.zshare.net/download/mod_kuru ... i-rar.html
En son kelkirpi tarafından 20.02.2007, 00:06 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

izlemedim ama yinede ellerine sağlık, eminim yeni başlayanlar için bayaa faydalı olacaktır. bende böle bişey yapmayı planlıyordum ama teknik ekipman bide biraz zaman lazımdı. :D
Kullanıcı avatarı
sabhador
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen sabhador »

dostum anlamatın gayet açik ve anlaşılır bu en basit olanı bunu bir coğumuz artık yapabiliyor bağzı modların kurulumu daha zor mesala son x konu gibi modlar.. bu tür modların bağzı sorgulamalrı oluyor eklenmesi gerekn dosyalar falam.. bunlar içinde bir zahmete girip vidyolu anlatım aparsan inan çok faydalı olursun ve gereksiz bir çok sorunun önüne geçmiş olursun..

paylaşımın için saol emeğine sağlık
Kullanıcı avatarı
kelkirpi
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen kelkirpi »

O tip bişey denemiştim bu videoyu hazırlamadan önce ama dosya boyutu 100'lü rakamlara ulaşmıştı. Ben de kısa olsun diye bunu yaptım. Hiç bilmeyenler için.. Ama bir fırsatını bulunca onu da tekrar deneyeceğim, belki dosyayı küçültmeyi başarabilirim..
fiko273
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen fiko273 »

çok teşekkür ederim. emeğine sağlık.
ben phpyi ilk defa dün kendim uğraştım didindim yükledim.
fakat akşam olunca dedim siteye modları nasıl ekleniyor baktım yazılı anlatılmış oku oku anlaşılmıyor, tabi daha yeni başladık 24 saat olmamış.
tekrar teşekkür ederim yardım için.
Kilitli

“2.0.x MOD Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir