admin paneli
admin paneli
ben mesla adminlere şu bölümde ki mesajları sil şu bölümdekilerini silme düzeltme gibi
yani her kişiye değişik iizn vermek istiyorum bunu nasıl yapabilirim
yani her kişiye değişik iizn vermek istiyorum bunu nasıl yapabilirim
junior paneli kurulu ama ondan istediğn bölümdeki mesajları sil veya başlıkları kitleme duerumu diye birşey yok ben şöyle birşey istiyorum admin olarak o bölme atıyorum kullanıcıyı nasıl o bölümdekilerini silip düzeltebiliyor başka bölümlere atamadan kişiyi sadece sil demek istiyorım
kullanıcı yönetimi ---izinler---kullanıcı adı bulup---orada admin atama yeri var basit mod ama gelişmiş mod diyinnce
Forum- Görüntüleme- Okuma -Gönderme- Cevap yazma- Değiştir -Sil -Önemli- Duyuru -Oy kullanma -Anket yaratma gibi şeyler var ama altlarııboş izin vermek istiyorum.
kullanıcı yönetimi ---izinler---kullanıcı adı bulup---orada admin atama yeri var basit mod ama gelişmiş mod diyinnce
Forum- Görüntüleme- Okuma -Gönderme- Cevap yazma- Değiştir -Sil -Önemli- Duyuru -Oy kullanma -Anket yaratma gibi şeyler var ama altlarııboş izin vermek istiyorum.
phpbb okadar ayrıntıya giremedi maalesef yada varsa böyle [MOD] ben bilmiyorum ama kimseden cevap gelmediğine göre yok..
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
AŞKA DAİR
MEKANS
Arkadaşlık sctripleri(yonja,club81)oyun sctripleri (flash,mynet) kurulur
AŞKA DAİR
MEKANS
Arkadaşlık sctripleri(yonja,club81)oyun sctripleri (flash,mynet) kurulur
Adminlere öyle bir yetki veremezsin, bir üyeyi admin yaptınmı tüm forumda yetkili olur ve heryerde söylediklerini yapar.
phpBB de yanlızca admin ve mod olarak görevlendirme var.
Bunu yapabilmen için mod yapman ve kişilere forumlara ataman lazım veya bu kişileri admin diye göstermek istiyorsan gizli gruplar oluşturursun o grupları forumlara yetkili yaparsın ve yetki vermek istediğin üyeleri o gruplara üye yaparsın.
Üye profilindendende kullanıcı seviyesini admin yaparsın. Yetkilerden değil ama (yetkilerden admin yetkisi verirsen gene tüm forumda yetkili olurlar), forumdaki genel üyeler o kişileri admin diye görür ama aslında mod olurlar.
phpBB de yanlızca admin ve mod olarak görevlendirme var.
Bunu yapabilmen için mod yapman ve kişilere forumlara ataman lazım veya bu kişileri admin diye göstermek istiyorsan gizli gruplar oluşturursun o grupları forumlara yetkili yaparsın ve yetki vermek istediğin üyeleri o gruplara üye yaparsın.
Üye profilindendende kullanıcı seviyesini admin yaparsın. Yetkilerden değil ama (yetkilerden admin yetkisi verirsen gene tüm forumda yetkili olurlar), forumdaki genel üyeler o kişileri admin diye görür ama aslında mod olurlar.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
yazdıklarımı okumuyorsun galiba, tüm kullanıcılara aynı izinleri vereceksen forum izinlerinden kayıtlı yaparsın.
ama birkaç kişiye vereceksen önceki mesajta yazdığım gibi gizli gruplar oluşturursun o gruplara istediğin izinleri verirsin. Grup üyeleri o izinleri kullanır.
Grup gizli olacaüından Rütbesini değiştirmezsin normal üye gibi görünürler.
ama birkaç kişiye vereceksen önceki mesajta yazdığım gibi gizli gruplar oluşturursun o gruplara istediğin izinleri verirsin. Grup üyeleri o izinleri kullanır.
Grup gizli olacaüından Rütbesini değiştirmezsin normal üye gibi görünürler.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 0 misafir