phpBBMyAdmin
phpBBMyAdmin
PhpBB' ye yeni başlayan arkadaşlarımız ençok zorlandıkları modlarda geçen SQL sorgularını yapabilmekti.
Bu modla yönetim panelinde Genel Ayarlarda phpBB MyAdmin oluşturur ve host panelindeki phpMyadminden yapabileceğiniz tüm işlemleri (SQL sorgusu, DB optimize ve Repair) yönetim panelinden yapabiliriz.
Bu modla yönetim panelinde Genel Ayarlarda phpBB MyAdmin oluşturur ve host panelindeki phpMyadminden yapabileceğiniz tüm işlemleri (SQL sorgusu, DB optimize ve Repair) yönetim panelinden yapabiliriz.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
süper.. ilk indiriş benden osun..

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
AŞKA DAİR
MEKANS
Arkadaşlık sctripleri(yonja,club81)oyun sctripleri (flash,mynet) kurulur
AŞKA DAİR
MEKANS
Arkadaşlık sctripleri(yonja,club81)oyun sctripleri (flash,mynet) kurulur
- megaplatform
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
- 55477248462
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
eğer açık olmadan ve host cpanel e girmeden sql yapmak istiyorsanız size phpMiniAdmin'i öneririm tamamen ücretsiz ve boyutu küçük bir dosyadır sadece ftp nizden istediğiniz bir yere göndermeniz ve tarayıcınızdan bulunduğu konumu yazmanız yeterlidir. İndirme adresi ise http://phpminiadmin.sourceforge.net/ bu adresten indirebilirsiniz. Kolay gelsin 

Deneyimli phpBB Forum // Portal Sitesi Kurmak İsteyenlere Cazip Fiyatlarla Kurulum // Geliştirme yapılır
Bilgi İçin Pm // Mail // Msn herhangibirini kullanabilirsiniz
Bilgi İçin Pm // Mail // Msn herhangibirini kullanabilirsiniz

tkşler ederim
tkşler ederim süper oldu zahmetsiz çalışmak için harika oldu
- Webmasters
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: phpBBMyAdmin
Ama dikkat etmek lazım bu tür modlar elbette güvenlik açıklarıda oluşturabilir
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 0 misafir