tema yapımı ?

phpBB 2.0.x sürümleri için stil veya temalar hakkındaki sorunlarınızı buraya yazabilirsiniz.
Kilitli
fatihbaz

tema yapımı ?

Mesaj gönderen fatihbaz »

arkadaşlar benim sitemde şuan subsilver var ama ben onu degiştirmek istiyorum.lakin içerisinde bisürü mod yüklü ve bende tekrar onları yüklemekle ugraşmak istemiyorum.subsilverın renklerini degiştirmek istiyorum sadece.f1 black 3d blue diye bi tema var çok hoşuma gidiyor.mesela onun renklerini subsilvera uygulayabilirmiyim?
Kullanıcı avatarı
caglar_1903
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen caglar_1903 »

aynı şekilde bende yapmak istiyorum lütfen yardım edermisiniz. teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Mesaj gönderen ESQARE »

Her temada kodlamalar aynı değildir.Sadece subSilver.css dosyasındaki ayarları ve subSilver/images içerisindeki resimleri değiştirebilirsiniz.
Resim
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
fatihbaz

Mesaj gönderen fatihbaz »

kodlamaların farklı oldugunu biliyorum biraz inceledim..css dosyasından degiştirebilirsin hepsini demişti bi arkadaş ama pek bişey anlamadım. css editörleri,programları vb yardımcı araçlar yokmudur bu işi kolaylaştıracak?bide css ve images da degişiklige gittikten sonra.yani degiştirilebilir herşeyi degiştirdikten sonra geride ne kalır?yani temanın yarısı degişir yarısı eskisi gibi mi kalır?
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Mesaj gönderen ESQARE »

css dosyasının içerisinde yazı tipi, boyutu, rengi, arka plan rengi kısacası resimlerle ilgili olmayan özellikler bulunur.Fakat phpBB temalarında css den hariç başlık resimleri, ikonlar v.b. şeyler bulunur.

Kısacası hem .css dosyalarını düzenlemek, hemde css de kullandığınız renklere göre resimleri değiştirmeniz gerekir.Bunları yaptığınızda problem olmaz.

Ayrıca theme_info.cfg dosyasında da temanın adı gibi bazı ayarlar yapmanız gerekiyor.
Resim
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
g_unit90
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen g_unit90 »

admin panelinde css ayarlarını değiştirebilirsiniz ve kullanacağınız imagelerin boyutunun subsilverdekilerdekiler ile aynı olmasına dikkat edin
Kilitli

“2.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir