Java Chat Yardım!!!!!!

phpBB 2.0.x sürümleri için yapılmasını istediğiniz veya arayıpta bulamadığınız MODları buraya yazabilirsiniz.
Kilitli
a_yaman
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Java Chat Yardım!!!!!!

Mesaj gönderen a_yaman »

Arkadşlar phpbb 2.0 forumuma java chat koymak istiyorum. Nasıl yaparım. Kodu varsa nereye eklemeliyim. Hiç bi bilgim yok bu konuda açıkçası. Forumumum ilk sayfasında üstte tek tıkla ayrı pencerede açılmasını istiyorum vede özellikleri çok olan bi script olabilirmi. Çok şeymi istedim acaba. Ama gerçekten buna ihtiyacım var. Yardımcı olursanız çok memnun olurum.
polibo06
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Java Chat Yardım!!!!!!

Mesaj gönderen polibo06 »

a_yaman yazdı:Arkadşlar phpbb 2.0 forumuma java chat koymak istiyorum. Nasıl yaparım. Kodu varsa nereye eklemeliyim. Hiç bi bilgim yok bu konuda açıkçası. Forumumum ilk sayfasında üstte tek tıkla ayrı pencerede açılmasını istiyorum vede özellikleri çok olan bi script olabilirmi. Çok şeymi istedim acaba. Ama gerçekten buna ihtiyacım var. Yardımcı olursanız çok memnun olurum.
bildiğim kadarıyla phppbb de böyle bir mod yok ancak sen overal header.tpl düzenlemede bulunabilirsin..örneğin chat için tıklayınız

sonra chat işi nasıl olacak dersen ücretsiz bir şekilde bazı serverlar kanal veriyor.onlara başvurup kanal alman gerekiyor sanırım
Kilitli

“2.0.x MOD İstekleri” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir