PHPBB3 deki istekelrimi nasıl bildirebilirim
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
PHPBB3 deki istekelrimi nasıl bildirebilirim
Arkadşlar phpbb3 te hızlı cevap modunun ve bugün ziyaret edenler modunun standart olarak gelmesini istiyorum.Ve yönetim panelini biraz daha basitleştirirlerse süper olur bu istekelrimizi nasıl bildirebiliriz yapımcılarına veya phpbbturkey olarak istekde bulunsan bi etkimiz olabilirmi?
isteklerini http://area51.phpbb.com/phpBB/ forumunda dile getirebilirsin.
ama tahminim bu şekilde ile RC sürümünün çıkacağı yönünde kullanılmaya başladıkça eksikler iletilecek ve ona göre istenirse eklenecektir.
ama tahminim bu şekilde ile RC sürümünün çıkacağı yönünde kullanılmaya başladıkça eksikler iletilecek ve ona göre istenirse eklenecektir.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Phpbbturkey olarak bazı istekelrde bulunsak daha iyi olur diye düşünüyorum bu konuda bi araştırma yapsak mesela benim istediğim son 24 saatteçevrimiçi olanlar ve hızlı cvp bu sitede bunun bi araştırmasını yapıp phpbb.com a bildirirsek phpbbturkey olarak daha etkili olur diye düşünüyorum:)Dn_35 yazdı:isteklerini http://area51.phpbb.com/phpBB/ forumunda dile getirebilirsin.
ekleyecekerini pek sanmam söylediğin modifikosyonları kullamayan okadar çok site varki, ne kadar fazla modifikasyon okadar fazla sorgu ve php kullanımıdır.TiMeF yazdı:Phpbbturkey olarak bazı istekelrde bulunsak daha iyi olur diye düşünüyorum bu konuda bi araştırma yapsak mesela benim istediğim son 24 saatteçevrimiçi olanlar ve hızlı cvp bu sitede bunun bi araştırmasını yapıp phpbb.com a bildirirsek phpbbturkey olarak daha etkili olur diye düşünüyorum:)Dn_35 yazdı:isteklerini http://area51.phpbb.com/phpBB/ forumunda dile getirebilirsin.
Görsel eklentileri kullanıcıya bırakacaklardır.
Tabiki bu benim fikrim. Herşeyi eklerlerse geliştirilmeye açık yapısı yok olur.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir