Forumdan Toplu Mail Gönderirken Spam olmasını engellemek

phpBB 2.0.x sürümleri için yapılmasını istediğiniz veya arayıpta bulamadığınız MODları buraya yazabilirsiniz.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
caosonline
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Forumdan Toplu Mail Gönderirken Spam olmasını engellemek

Mesaj gönderen caosonline »

Foruma üye olan yaklaşık 2200 kişi var ve bunlara bazen duyuru amacı ile toplu email gönderiyordum.
Fakat bugün host satın aldığım firma bana mesaj göndermiş.
Bundan Toplu email gönderdiğiniz takdirde black liste dahil olcağımı ve yayının durdurulacağını yazmış.
Dünya spam organizasyonu sanırım 100 Email sonrası Spam Sayılıyor.
Bunu önlemek için ne yapabiliriz.
kelebekce
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen kelebekce »

Yardımcı olan yokmu aydnı sorunla bende karşılaştım siteyi altüst etmeme rağrmen bulamdım kişi sayısı az olan kullanıcı guruna gönderdiğim zaman mailler gidiyor toplu gönderdiğimde gitmiyor
Kullanıcı avatarı
Mirach
Destek Ekibi Lideri
Destek Ekibi Lideri

Mesaj gönderen Mirach »

10.000 küsür üyelik sistemimde bu sorunla karşılaşmadım .. Bahsettiğiniz durum mail sistemleriyle ilgili.. mailler hotmail'de spam olarak görülebilir fakat gmail ' de normal mail olarak görüntülenir.. vs..
Profilinde phpBB forumunun adresini girmemiş üyelere ve kurallara aykırı şekilde açılmış başlıklara destek verilmez.
Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
megaplatform
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen megaplatform »

mega mail diye bir mod görmüş indirmiştim önceden bendeki beta tam sürümü çıktımı bilmiyorum ekleyim dene istersen ben denemedim

özelliği toplu mail göndermede maillerin hepsini aynı anda göndermek yerine x saniye arayla x kadar gönder fonksiyonu ekliyor

dene belki işini görür tam sürümünüde araştır ben çok oldu indireli son surumu nedir bilgim yok
Dosya ekleri
Mega_mail_v_0_9_6_b.rar
(6.48 KiB) 120 kere indirildi
Kullanıcı avatarı
caosonline
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mirach yazdı:10.000 küsür üyelik sistemimde bu sorunla karşılaşmadım .. Bahsettiğiniz durum mail sistemleriyle ilgili.. mailler hotmail'de spam olarak görülebilir fakat gmail ' de normal mail olarak görüntülenir.. vs..
Hocam benim satın aldığım host buna izin vermiyor. Satın aldığınız hostun adresini yazarsanız süresi dolduğunda bu hosta geçiş yapalım
megaplatform yazdı:mega mail diye bir mod görmüş indirmiştim önceden bendeki beta tam sürümü çıktımı bilmiyorum ekleyim dene istersen ben denemedim

özelliği toplu mail göndermede maillerin hepsini aynı anda göndermek yerine x saniye arayla x kadar gönder fonksiyonu ekliyor

dene belki işini görür tam sürümünüde araştır ben çok oldu indireli son surumu nedir bilgim yok
Hocam teşekkürler bunun işimi göreceğine inanıyorum fakat
daha önceden denedinizmi acaba çünkü aynı şeyi yaptığım takdirde hostum yayınımı durdurabileceğini belirtti.
Site yeni olmasına rağmen Sanatçı sitesi olduğundan büyük bir problem olacaktır.
Kullanıcı avatarı
caosonline
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Birde hocam

Kod: Tümünü seç

$def_wait = 10;
$def_size = 100;
wait=bekleme süresi, size=kaç mesaj olduğu

Burada verdiğim bilgiler doğruysa burada değişiklikler yapıcam
yanlışsa yapmam gereken değişiklikleri yazarmısınız
bekleme süresi saniyemi dk olarakmı bunuda belirtirseniz sevinirim.
Kullanıcı avatarı
megaplatform
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen megaplatform »

mesajımdada belirttiğim gibi ben denemedim ama modun tanıtımında okudugum 10 saniye de 100 mesaj olarak ayarlı oldugu ve bunun istenildiği şekilde ayarlanabildiği idi verdiğim mod beta belki tam sürümü çıkmıştır bi araştır istersen
Kullanıcı avatarı
caosonline
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Araştırdım hocam halen bu bahsettiğiniz mod kullanılıyo
ama ayarlar konusunda problem var dediğim gibi neresinde değişiklik yapcaz bunun hakkında tam bilgi yok
Kullanıcı avatarı
Mirach
Destek Ekibi Lideri
Destek Ekibi Lideri

Mesaj gönderen Mirach »

Profilinde phpBB forumunun adresini girmemiş üyelere ve kurallara aykırı şekilde açılmış başlıklara destek verilmez.
Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
Mirach
Destek Ekibi Lideri
Destek Ekibi Lideri

Mesaj gönderen Mirach »

Resim Resim Resim
Kilitli

“2.0.x MOD İstekleri” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir