anti robotic mod görsel kodlari kabul etmiyor.
anti robotic mod görsel kodlari kabul etmiyor.
Phpbb plus 1,53 kurdum daha sonra giris yapmaya kalktim ve giris yaparken görsel dogrulama kodunu giriyorum herseferindede dogru giriyorum fakat kabul edilmedi diyor kodlarda hep ayni rakamlardan veya harflerden olusuyor.Ör:999999 - AAAAAA gibi bunu nasil düzeltebilirim bir fikri olan var mi? localhosta phptriad ile kurulu suan formum
Karadenizli Olmak Bir Ayrıcalıktır....!!!!!
Sorun Admin de ama nasil cözecem bilmiyorum
Bu sorun sadece admin girisi yaparken oluyor.Kullanici adi ve parolayi dogru girmeme rahmen gösrel dogrulama kodu yanlis diyor herseferinde.Normal üye ile giris yapinca ise hic bir problem yok.Görsel kodlari kabul ediyor neden olabilir bu_? nasil düzeltebiliriz.?
Sorun cözüldü
session dan kaynaklanan bir problemmis phpmyadminden toplolari onararak vede senssion ayarlarini kontrol ederek sorunu cözebilirsiniz
yazmama gerek kalmamış 

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
aciiiiiiiiiiiiilllll
Aynı sorun bendede oluyor nasil düzeltiyoruz.Güzel biracıklama bekliyorum çok acil...
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
olmuyorrrrrrrrr.
session ayarlarini nasil kontorl edeceğiz ben onu anlamadim tablolari onardım fakat sorun aynı şekilde devam ediyor.Lütfen yardım bekliyorum
phpMyAdmine girip tüm tabloları seçin daha sonra en alttaki seçeneklerden tabloları onar yapın.Olmazsa phpbb_sessions tablosunun içeriğini boşaltın.

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir