Forumum hacklendi
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Forumum hacklendi
Merhabalar;
Forumumda ftpye girip config.php dosyasını değiştirmişler ve çıkmışlar. Başka hiçbirşeye dokunmamışlar. Forumda cttracker yüklü ve güncel. Ayrıca phpbb de son sürüm yüklü. Acaba ne yapabilirim.
Forumumda ftpye girip config.php dosyasını değiştirmişler ve çıkmışlar. Başka hiçbirşeye dokunmamışlar. Forumda cttracker yüklü ve güncel. Ayrıca phpbb de son sürüm yüklü. Acaba ne yapabilirim.
Halil UZCAN
Kısa bir süre sonra sitemi tamamlayacağım ( İnşallah
)

- www.ferhatonair.com
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
- www.ferhatonair.com
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
config.php dosyasının chmod izinler 777 miydiki, nasıl girip değiştirsinler.
.htaccess dosyan varsa içine aşağıdaki kodları ekle yoksa oluşturup FTP ile root'a yükleyin
.htaccess dosyan varsa içine aşağıdaki kodları ekle yoksa oluşturup FTP ile root'a yükleyin
Kod: Tümünü seç
<Files "config.php">
Order Allow,Deny
Deny from All
</Files>
<Files "common.php">
Order Allow,Deny
Deny from All
</Files>
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Teşekkürler dediğinizi yapıyorum. Hayır chmod izinleri tüm dosyaların 644'dü. Fakat girip değiştirebilmişler. Sadece config.php ile oynayabilmişler. Diğerlerine dokunamamışlar veya dokunmamışlar.Dn_35 yazdı:config.php dosyasının chmod izinler 777 miydiki, nasıl girip değiştirsinler.
Kod: Tümünü seç
<Files "config.php"> Order Allow,Deny Deny from All </Files> <Files "common.php"> Order Allow,Deny Deny from All </Files>
Ftp şifremin veya başka bir şifremin ellerine geçmediğine eminim. Çünkü 16 basamaklı anlamsız büyük küçük harf ve rakam karışımından oluşuyor.
Acaba veritabanı şifremi değiştirsem mi? config.php dosyasına erişebildikleri için şifremede ulaşmış olabilirler mi?
İçim hiç rahat değil

Halil UZCAN
)

php dosyalarına dışarıdan erişmeleri çok zordur ama girdiler diyorsan db kullanıcı şifresini değiştirirsen iyi olur.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir