[MOD] Point System v2.1.1 / Puan Sistemi (Türkçe)
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
- upgradeable
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Hocam bu plus 1.53a icin gecerlimi yoksa degil mi ?
http://www.lovelylove.co.uk
Yillar gecmis haberimiz olmamis...
Yillar gecmis haberimiz olmamis...
sultanselim yazdı:#
#-----[ OPEN ]------------------------------------------
#
admin/admin_users.php
#
#-----[ FIND ]------------------------------------------
#
$points = intval($HTTP_POST_VARS['points']);
bu dizini bulamiyorum yardimci olurmusunuz????
sanıyorum plusa kuruyorsun. o yüzden plusta bu şekilde bulamazsın.
Kod: Tümünü seç
#-----[ OPEN ]------------------------------------------
#
admin/admin_users.php
#
#-----[ FIND ]------------------------------------------
#
$points = intval($_POST['points']);
Yalnız bende farklı bir problem var. Plusa kurdum herhangi bir sayfa hatası yok fakat ;
1- bağış yap linki gözükmüyor.
2- her sayfa değişimde 1 puan veriyor. (admin panelden 0 da yapsan aynı, 50 de yapsan aynı.)
(Kodların yerlerini falan 2 defa kontrol ettim.)
bu konuda yardım edecek arkadaş varsa sevinirim.
Warning: include(./extension.inc) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in C:\wamp\www\modules\Forums\mod_install.php on line 45
Warning: include() [function.include]: Failed opening './extension.inc' for inclusion (include_path='.;C:\php5\pear') in C:\wamp\www\modules\Forums\mod_install.php on line 45
Warning: include(./config.) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in C:\wamp\www\modules\Forums\mod_install.php on line 46
Warning: include() [function.include]: Failed opening './config.' for inclusion (include_path='.;C:\php5\pear') in C:\wamp\www\modules\Forums\mod_install.php on line 46
Warning: include(./includes/constants.) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in C:\wamp\www\modules\Forums\mod_install.php on line 47
Warning: include() [function.include]: Failed opening './includes/constants.' for inclusion (include_path='.;C:\php5\pear') in C:\wamp\www\modules\Forums\mod_install.php on line 47
Warning: include(./includes/db.) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in C:\wamp\www\modules\Forums\mod_install.php on line 48
Warning: include() [function.include]: Failed opening './includes/db.' for inclusion (include_path='.;C:\php5\pear') in C:\wamp\www\modules\Forums\mod_install.php on line 48
Warning: include(./common.) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in C:\wamp\www\modules\Forums\mod_install.php on line 49
Warning: include() [function.include]: Failed opening './common.' for inclusion (include_path='.;C:\php5\pear') in C:\wamp\www\modules\Forums\mod_install.php on line 49
- freedom058
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Kardeş en başta yazıyor..
Copy dediği yerden kopyalayacaksın, Ftp içerisinde aynı klasör içerisine yapıştıracaksın..
Mesela Copy deneme.php to deneme.php dedi.
Forum dosyalarının (Admin, cache, db...) şeklinde olan kısma deneme.php yi yapıştıracan.. Umarım dilimd döndüğünce anlattığımı anlamışsındır..
Copy dediği yerden kopyalayacaksın, Ftp içerisinde aynı klasör içerisine yapıştıracaksın..

Mesela Copy deneme.php to deneme.php dedi.
Forum dosyalarının (Admin, cache, db...) şeklinde olan kısma deneme.php yi yapıştıracan.. Umarım dilimd döndüğünce anlattığımı anlamışsındır..
arkadaslar cok harika bi mod eklentiler cogalsa daha harikja olur bide ben funtiopns_post ta hata verdi eskisini attım ama hala calısıo:D bir sorun cıkarmı
Php En İyi Site Olmak İcin Geliyoruz
http://www.rakipforum.com
Kayyo vb. Sİtelere Php Kuramayanlar Ulasın YArdımcı Olurum Yes Pm Or sitem
http://www.rakipforum.com
Kayyo vb. Sİtelere Php Kuramayanlar Ulasın YArdımcı Olurum Yes Pm Or sitem
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
selamın aleykum nasılsınız ben bu mod kurdum çalıştı ama uyelerin avatarların altında rep ilgili hiç bir benzer yazı yok lazım yapabilirim
şimdiden ilginiz için teşekkur ederim hayırlı çalışmalar
admin boumunde resim
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
admin boumunde resim
- freedom058
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
bu sorun bende var yardımcı olabilirmisin...?muratsalganer yazdı:selamın aleykum nasılsınız ben bu mod kurdum çalıştı ama uyelerin avatarların altında rep ilgili hiç bir benzer yazı yok lazım yapabilirim
admin boumunde resim
slm arkadaslar bunu kendi fum uma kuruyorum fakar bu sekilde bir hata veriyor
Fatal error: Call to undefined function: add_points() in /home/firtina/domains/turkfirtinasi.com/public_html/includes/page_header.php on line 79
if ($board_config['points_browse'] && !$post_info['points_disabled'] )
{
$points = $board_config['points_browse'];
if (($userdata['user_id'] !=ANONYMOUS) && ($userdata['admin_allow_points']))
{
add_points($userdata['user_id'], $points);
}
}
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Parse error: syntax error, unexpected ',' in /home/tahmrcom/domains/tahminder.com/public_html/forum/admin/admin_users.php on line 674
admin paneline girince böyle bir hata veriyor.
biri yardımcı olursa çok mutlu olcam. sonsuz tşk edecem.. off...
674 satırdaki değişen kodlar. Hata yok gibi..
user_rank = $user_rank, user_points = $points, admin_allow_points = $allow_points" , . $avatar_sql . "
sorunu anlayamadım!
admin paneline girince böyle bir hata veriyor.

674 satırdaki değişen kodlar. Hata yok gibi..
user_rank = $user_rank, user_points = $points, admin_allow_points = $allow_points" , . $avatar_sql . "
sorunu anlayamadım!
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 0 misafir