Ctracker Hakkında Yardıma İhtiyacım VAR

phpBB 2.0.x sürümleri için MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği buradan sorarak alabilirsiniz.
Kilitli
bycartel
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Ctracker Hakkında Yardıma İhtiyacım VAR

Mesaj gönderen bycartel »

Merhaba arkadaşlar ben sitedeki ctracker i yükledim yani gerekli klasörlere koydum ancak yönetim panelinden ctracker e girince ctracker resimleri gözükmüyor ve düzgün calışmıyor bu konuda çok acil yardıma ihtiyacım var.
Alil
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Alil »

cfg ye linkleri ekledinmi?
cfg de ekledigin resim komutlarini kontrol et,Büyük ihtimal senin template baska bir template olabilir.

Bazi calismayan seyler nedir? :wink:
BÖYLE KENDINI BEGENMIS BIR YÖNETIMI OLAN SITEDE KALMAK ISTEMEM.UZUN ZAMANDIR SITEYE GIRMIYORUM SIZDEN ÜYELIGIMI SILMENIZI RICA ETMISTIM.

Üyeligimi silin lütfen.
bycartel
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Merhaba

Cfg de neresi oluyor : ) yani nasıl eklicez linkleri ,şimdi gerekli dosyaları yukledim yerlerine ve install yaptım hersey ok dedi yeşil renkte, bu iyi sanırım :) sonra yönetici panelinden bakıyorum ctracker in ne resimleri var nede düzgün bir şeyi yani okunmuyo.Ayrıca kullandığım template standart phbb deki subsilver templatesi yardımcı olursanız çok sevinirim.
Kullanıcı avatarı
RAUVAS
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Mesaj gönderen RAUVAS »

cfG senin temanın klasöründe bulunur

içine girdinmi senintema.cfg die arat bulursun

Kod: Tümünü seç

#-----[ AÇ ]------------------------------------------
#
templates/senintema/senintema.cfg

#
#-----[ ARAT ]------------------------------------------
#
?>

#
#-----[ ÖNCESİNE EKLE ]------------------------------------------
#
//
// CBACK CrackerTracker
//
$images['ctracker_key_icon']    = $current_template_path . '/ctracker/images/key_icon.png';
$images['ctracker_easter_egg']  = $current_template_path . '/ctracker/images/easter_egg.png';
$images['ctracker_acp_bg']      = $current_template_path . '/ctracker/images/acp_head_bg.jpg';
$images['ctracker_acp_logo']    = $current_template_path . '/ctracker/images/acp_head_logo.jpg';
$images['ctracker_icon_set_1']  = $current_template_path . '/ctracker/images/acp_settings_1.png';
$images['ctracker_icon_set_2']  = $current_template_path . '/ctracker/images/acp_settings_2.png';
$images['ctracker_icon_set_3']  = $current_template_path . '/ctracker/images/acp_settings_3.png';
$images['ctracker_icon_set_4']  = $current_template_path . '/ctracker/images/acp_settings_4.png';
$images['ctracker_icon_set_5']  = $current_template_path . '/ctracker/images/acp_settings_5.png';
$images['ctracker_icon_set_6']  = $current_template_path . '/ctracker/images/acp_settings_6.png';
$images['ctracker_icon_set_7']  = $current_template_path . '/ctracker/images/acp_settings_7.png';
$images['ctracker_icon_set_8']  = $current_template_path . '/ctracker/images/acp_settings_8.png';
$images['ctracker_icon_cred_1'] = $current_template_path . '/ctracker/images/acp_credits_1.png';
$images['ctracker_icon_cred_2'] = $current_template_path . '/ctracker/images/acp_credits_2.png';
$images['ctracker_icon_cred_3'] = $current_template_path . '/ctracker/images/acp_credits_3.png';
$images['ctracker_icon_cred_4'] = $current_template_path . '/ctracker/images/acp_credits_4.png';
$images['ctracker_fc_icon_1']   = $current_template_path . '/ctracker/images/fc_icon_1.png';
$images['ctracker_fc_icon_2']   = $current_template_path . '/ctracker/images/fc_icon_2.png';
$images['ctracker_global_msg']  = $current_template_path . '/ctracker/images/global_message.png';
$images['ctracker_global_res']  = $current_template_path . '/ctracker/images/global_reset.png';
$images['ctracker_log_manager'] = $current_template_path . '/ctracker/images/log_manager.png';
$images['ctracker_footer_s']	  = $current_template_path . '/ctracker/images/footer_1.png';
$images['ctracker_footer_b']	  = $current_template_path . '/ctracker/images/footer_2.png';
$images['ctracker_recovery']	  = $current_template_path . '/ctracker/images/recovery.png';
$images['ctracker_gmu']		  = $current_template_path . '/ctracker/images/glob_msg_user.png';
$images['ctracker_note']	  = $current_template_path . '/ctracker/images/ip_warning.png';
[/b]
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
AŞKA DAİR
MEKANS

Arkadaşlık sctripleri(yonja,club81)oyun sctripleri (flash,mynet) kurulur
bycartel
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Tesekkür !

Sağol arkadasım resim olayını böyle hallettim ama ctracker in onaylama yazıları gözükmüyor ve aldığım hatalar :

1- Fatal error: Call to undefined function: load_blocklist() in C:\Inetpub\vhosts\siteadı.com\httpdocs\forum\ctracker\admin\acp_module_ipblocker.php on line 51

2- Fatal error: Call to a member function on a non-object in C:\Inetpub\vhosts\siteadı.com\httpdocs\forum\ctracker\admin\acp_module_footer.php on line 40

Bakalım başka ne hatalar cıkacak :(
Kullanıcı avatarı
RAUVAS
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Mesaj gönderen RAUVAS »

onaylama derken yönetim panelinde yapılan işlemlerdenmi bahsediyorsun.. :?:
AŞKA DAİR
MEKANS

bycartel
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

MERHABA

Evet arkadasım yonetim panelinden ctracker modüllerine tıkladıgımda ctracker yazıları ve butonları gözükmüyor.
Alil
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Alil »

Chmod ayarlarini yaptinmi?
BÖYLE KENDINI BEGENMIS BIR YÖNETIMI OLAN SITEDE KALMAK ISTEMEM.UZUN ZAMANDIR SITEYE GIRMIYORUM SIZDEN ÜYELIGIMI SILMENIZI RICA ETMISTIM.

Üyeligimi silin lütfen.
bycartel
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

merhaba

Arkadaşlar bide bu ctracker dosyasının içinte contrib dosyaysı var onlarıda yuklicekmiyiz anlamadım
Kullanıcı avatarı
by-keskin
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: merhaba

Mesaj gönderen by-keskin »

bycartel yazdı:Arkadaşlar bide bu ctracker dosyasının içinte contrib dosyaysı var onlarıda yuklicekmiyiz anlamadım
o bir önceki versiyondan yükseltir onunla alakası yok yani
Osmanbükü Köyü Web Sitesi www.OsmanBükü.Net
bycartel
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

selam

Ok anladım arkadasım ama ben halen şu ctracker i bi türlü kuramadım yokmu bir bilen ve kuran nasıl yapıyor lütfeeen acil yardım arkadaslar :(
Kullanıcı avatarı
RAUVAS
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Mesaj gönderen RAUVAS »

sen şu ctracker deki sorunlarını yapamadığın yerleri söyle ona göre yardımcı olalım..

1- si yönetim panelinde tıkladığımda görünmüyor diyorsun.. Doğru yerlere attığından emin ol..

ve http://www.seninsiten.com/install.php olarak çalıştır..
AŞKA DAİR
MEKANS

bycartel
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Merhaba

Ben dosyaları dogru yerlere yolladıgıma eminim ama yinede söylim install yaptım ve hepsi yesil rekte ok dedi ve yönetim panelinden bakınca aynen şöyle yazıyor sırasıyla
ctracker module category
ctracker module 1
ctracker module 10
ctracker module 11
ctracker module 2
ctracker module 3
ctracker module 4
ctracker module 5
ctracker module 6
ctracker module 7
ctracker module 8
ctracker module 9

Başkada bişey yok bunlardan birinin içine giriyorum bomboş gözüküyor yazılar yok hatamı bulabilsem ?
Kullanıcı avatarı
RAUVAS
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Mesaj gönderen RAUVAS »

cracker klasörünün 2sinide tamamiyle yolladın değilmi sadece içindekileri değil.. ve dil dosyan türkçemi ?
AŞKA DAİR
MEKANS

bycartel
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

selam

Evet root yazan klasörü gerekli yerlere yolladım
Kilitli

“2.0.x MOD Destek” sayfasına dön