[MOD] Simple Colored Usergroups | Kullanıcı Grup renkleri
istatistiklerin oraya kodları eklerken bir hata yapmış olmayasın Türkçe Yetkiler yazması lazım bir kontrol edersen.
forumun kapalı bakacaktım ama olmadı.
forumun kapalı bakacaktım ama olmadı.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
TiMeF
1 - Sitendeki phpBB ve Dil çeviri imzaları yok, bunları eklemeden destek alamazsın.
2 - Hiç kullanıcı grubu oluşturmamışsın
3 - önceki mesajında Legend yoktu ama dediğim gibi TR dil dosyasına eklemişsin şimdi gözüküyor.
4 - phpBB ve Dil çeviri imzalarını acil eklersen seviniriz.
1 - Sitendeki phpBB ve Dil çeviri imzaları yok, bunları eklemeden destek alamazsın.
2 - Hiç kullanıcı grubu oluşturmamışsın
3 - önceki mesajında Legend yoktu ama dediğim gibi TR dil dosyasına eklemişsin şimdi gözüküyor.
4 - phpBB ve Dil çeviri imzalarını acil eklersen seviniriz.
phpbb imzalarını hiç silmedimki göremediniz galiba en altta sağda phpBB-TR diye bir imza vra üstüne gelirseniz linklerin nereye gittiğini görebilirsiniz
hataya gelince kullanıcı grubu oluşurmak için grup yönetimine girdiğimde hataa veriyor
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
hataya gelince kullanıcı grubu oluşurmak için grup yönetimine girdiğimde hataa veriyor
phpBB-TR gibi imza phpBB'nin istediği bir imza şekli değildir.
SQL sorgunda bir hata olmalı SQL ERROR veriyor.
SQL sorgunda bir hata olmalı SQL ERROR veriyor.
sql sorgusunu yapmıştım bide db_update.php den yapayım dedim aşamlı olarak aşağıdaki iki hatayı verdi
yes e bastığımda gelen ekran
yes e bastığımda gelen ekran
anladığım kadarıyla Mysql versiyonuyla alakalı sözdizimi hatası varmış, host yöneticilerine rica edip sorunu hallettirebilirsin.
tamamdır teşekkür ederim.TiMeF yazdı:Deniyorum çok sağol Dn_35 birde şu anki imzaya bakabilirmisin daha eklemem gereken birşeyler varmı temanın orjinalinin indirdiğimde sadece en altta powered by phpbb TR;phpbbturkey yazıyordu
Arkadşalar sorunu çözdüm admin_group.phpde aşağıdaki kodalrı düzenlerken çok dikkattli olun karışıyor aynı koddan iki defa yazdığı için 487. satırdakini buluyor ve onun sonrasına ekelyincede çalışmıyor elinizle yaın şu bölümü
group_single_user burayı elinizle arayın
Kod: Tümünü seç
#
#-----[ FIND ]------------------------------------------
#
$sql = "INSERT INTO " . GROUPS_TABLE . " (group_type, group_name, group_description, group_moderator, group_single_user)
#
#-----[ IN-LINE FIND ]------------------------------------------
#
group_single_user
#
#-----[ IN-LINE AFTER, ADD ]------------------------------------------
#
, group_colored, group_colors, group_order
#
edersin, viewforum.php ye eklenen satırları incele oraya eklenen renklendirmeleri eklersen istediğin her yere uygulayabilirsin.
yaa ben bi siteden aldım forumu siz bu doosyaları nerden bulup bunları ekliyorsunuz anlamadım ben nasıl yapıldıgını bana biri anlatsın ceza2oo6@hotmail.com pls lütfen
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir