Advanced BBCode Box v5.1.0 [Güncellendi]

[url=http://www.phpbbturkey.com/mods.html:34cnv4ga]phpBB 2.0.x MOD Veritabanımızda[/url:34cnv4ga] yayınlanan ve tarafınızca eklenen tüm yeni phpBB 2.0.x sürümleri için MODların duyuruları buradan yapılmaktadır. MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği lütfen [b:34cnv4ga]2.0.x MOD Destek[/b:34cnv4ga] forumuna başlık açarak sorunuz.
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

PessimiStyle yazdı:Evet 1. sorun bendede var ama resim ekleme ile ilgili bir sorun yok. Sayfanın altında felan çıkmıyo. olması gerektiği yerde yani.
Kardes bahsettigin forum bu mu??

http://pelesenk.org/forum

Eger buysa bunda da var ayni sorun... İki paragrafin arasina [ resmi görüntülemek için tıklayın ] butonun kullanarak resim ekle bakalım oluyor mu???

Ben denedim olmuyor.. Acaba tarayıcıdan mı dedim.. Firefoxda da olmuyor...

YİNE DE SAĞOL..!
Kullanıcı avatarı
PessimiStyle
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen PessimiStyle »

iki paragraf arasınamı? hımm. ben yanlış anlamışım dediğinizi. öle bişey warsa kötü yaa bi çaresini bulmak lazım..

Bu sorunu halletmeye çalışıcam. Bulursam sizede söylerim..

Ayrıca sadece resim ekleyince değil. Video ekleyincede aynı sorunu çıkarıyor. Çok kötü yaa :(
Kullanıcı avatarı
x-mann
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen x-mann »

VSaBaH yazdı:Yahu arkadaşlar sadece bende mi oluyor bilmiyorum ama bi soruyum..!

Ben bu MODun 5.0.0'ını kullanıyorum. Ama sinir olduğum iki mevzu var..

1. si bu MOD' da ard arda iki aynı rengi koyamıyorsun.. Yani mesela bir yazıyı kırmızı yazdınız, aşağıdaki bir rengi tekrar kırmızı olarak ayarlayamıyorsunuz. Yani Kırmızı diye takılıp kalıyor. Başka renkleri seçtikten sonra tekrar Kırmızıyı kullanbiliyorsunuz..
(Bu sadece Kırmızı için geçerli değil tabiki.. Tüm renkler öyle :D)

2. si resim ekleme... Ben resim ekle butonunu kullanarak resim ekliyorum ama gelin görün ki resim hep en alta ekleniyor.. Sonra alttan kes istediğin yere yapıştır mevzusu oluyor o da sıkıyor adamı. İmlecin olduğu yere eklese ne var...!

Bu sorunların çözümü yok heralde.. Yeni sürümünü de hiaxi.net de inceledim ama hala aynı sorunlar devam ediyor..

Yine de TEŞEKKÜRLER...

hayır aslında sorun yok, yada ben bu konuda hiç sorun yaşamadım
dediğin gibi denedim fakat öyle bir sorunla karşılaşmadım

denedim ama bi sorun çıkmadı :?
deneme yaptığım başlığin linki : http://www.hiaxi.net/forum/viewtopic.php?t=36 bi bak istersen

her renk yazıyı yazabiliyorum ve resimde istediğim yerde çıkıyor
belkide mod kurulumunda bi yeri atlamış olabilirsin bi göz at ve renk verdiğin yazıların kodlarının arasında bir boşluk bırakmalısın belkide ondandır
Saygılar...
En son x-mann tarafından 22.05.2007, 12:52 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
PessimiStyle
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

x-mann çok uzun iki satırın arasına resim koymayı denermisin.

mesela;

qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]

qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq

böyle bir deneme yaparmısın..
Kullanıcı avatarı
x-mann
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen x-mann »

PessimiStyle yazdı:x-mann çok uzun iki satırın arasına resim koymayı denermisin.

mesela;

buyur kardeş deneme2
:arrow: http://www.hiaxi.net/viewtopic.php?t=36
dediğin sorun yok bu modda galiba...
Kullanıcı avatarı
PessimiStyle
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

kardeş bu sorun bi tek sende yok helal valla :D daha önceden herangi bir bbcode yaması yüklemişmiydin. Belki bizimki daha önceden yüklediğimiz modlarla çakışıyordur?
Kullanıcı avatarı
x-mann
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen x-mann »

PessimiStyle yazdı:kardeş bu sorun bi tek sende yok helal valla :D daha önceden herangi bir bbcode yaması yüklemişmiydin. Belki bizimki daha önceden yüklediğimiz modlarla çakışıyordur?
belki önceden yüklediğin modlarla çakışıyor olabilir,

bbcode modu yüklemedim daha önce, bu ilk kurulum
ilk yüklediğimde bi kaç sorun çıktı. phpbb 2.0.22 nin kendi bbcodu ile

onuda sildim body listesinden onun yerinede bunu geçirdim

dreamweaver kullanıyorum orda tpl dosyalarını istersen kod kullanmadan görsel olarak mouse ile kaydırma yada işaretleyip del le silme gibi bi çok fonksiyonu var, önce kodlarla uğraştım olmadı bende direkt görsel moda geçtim :)
Kullanıcı avatarı
PessimiStyle
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

x-mann le yaptığımız görüşme sonucu şu kanaate vardık :D eğer bitişik yazarsanız paragrafı(komple) bu hatayı alırsınız ancak normal bir yazı yazarsanız ayrık ayrık böyle bir hata vermiyor. Zaten bitişikte yazı yazılamayacağına göre sorun yok demektir :D
Kullanıcı avatarı
x-mann
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen x-mann »

PessimiStyle yazdı:x-mann le yaptığımız görüşme sonucu şu kanaate vardık :D eğer bitişik yazarsanız paragrafı(komple) bu hatayı alırsınız ancak normal bir yazı yazarsanız ayrık ayrık böyle bir hata vermiyor. Zaten bitişikte yazı yazılamayacağına göre sorun yok demektir :D
aynen öyle bunuda ayarlarız bir gün :D
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

x-mann yazdı:
PessimiStyle yazdı:x-mann çok uzun iki satırın arasına resim koymayı denermisin.

mesela;

buyur kardeş deneme2
Kardeş ben senin sitene önceden üye olmuştum zaten.. Denedim olmamıştı. Ben bunu phpBB.com daki demo da da denedim onda da olmadı...

İŞTE BÖYLE

Renk de aynı şekilde IE'de ve Firefox'da çalışmıyor...Yani bir kelimeyi kırmızı yaptın ya, ondan sonra gelen kelimeyi de kırmızı yap o da olmuyor.. Başka renk yapınca oluyor ama...
Kullanıcı avatarı
x-mann
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen x-mann »

VSaBaH yazdı:
x-mann yazdı:

mesela;

buyur kardeş deneme2
Kardeş ben senin sitene önceden üye olmuştum zaten.. Denedim olmamıştı. Ben bunu phpBB.com daki demo da da denedim onda da olmadı...

İŞTE BÖYLE

Renk de aynı şekilde IE'de ve Firefox'da çalışmıyor...Yani bir kelimeyi kırmızı yaptın ya, ondan sonra gelen kelimeyi de kırmızı yap o da olmuyor.. Başka renk yapınca oluyor ama...
evet dediğin gibi alta ekliyormuş, ben o alta eklenen resim satırını kesip istediğim yere yapıştırıyorum öyle oluyor, o zaman istediğim yerde çıkmış oluyor resim :roll:

renklerede dediğin gibi baktım evet haklıymışsın

örn : kırmızı kırmızı
olmuyor bu bbcode ta - ama orj bbcode de yani burdaki codede oluyor :roll:
Kullanıcı avatarı
x-mann
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen x-mann »

x-mann yazdı:
PessimiStyle yazdı:x-mann le yaptığımız görüşme sonucu şu kanaate vardık :D eğer bitişik yazarsanız paragrafı(komple) bu hatayı alırsınız ancak normal bir yazı yazarsanız ayrık ayrık böyle bir hata vermiyor. Zaten bitişikte yazı yazılamayacağına göre sorun yok demektir :D
aynen öyle bunuda ayarlarız bir gün :D
bugün itibariyle bu sorun çözülmüştür 8)

şimdide renk ve resim olayına bakalım :D
Kullanıcı avatarı
SeFa17
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen SeFa17 »

yaa ben herşeyi yaptımda image klasörünü ne yapacam orda takıldım :S
Kullanıcı avatarı
x-mann
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen x-mann »

SeFa17 yazdı:yaa ben herşeyi yaptımda image klasörünü ne yapacam orda takıldım :S
:arrow: dosyanın içerisindeki mods klasörünü olduğu gibi ana dizinine atacaksın resimler onun içerisinde
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

x-mann yazdı: evet dediğin gibi alta ekliyormuş, ben o alta eklenen resim satırını kesip istediğim yere yapıştırıyorum öyle oluyor, o zaman istediğim yerde çıkmış oluyor resim :roll:

renklerede dediğin gibi baktım evet haklıymışsın

örn : kırmızı kırmızı
olmuyor bu bbcode ta - ama orj bbcode de yani burdaki codede oluyor :roll:
Evet işte ben de onları diyordum neyse umarım çözerler bu sorunları da...!
Kilitli

“2.0.x MOD Duyuruları” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Ahrefs [Bot] ve 0 misafir