Mod Cp 1.0.5/Moderator Kontrol Paneli
nas1l kullanaca1m1 bilmiyom
arkada_lar yeniyimde bu modu forumupda nasil kullanacag1m
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
slm
kullanıcı rütbelerini ayrlıyabiliyo modlar mu ii deil bnce
[font=Century Gothic][align=center]FoRuM BiZiMeQaN[/align][/font]
- serkan_u19911
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
kardeş bu mod ile moderatörler bizi yada diğer süper üyeleri işte özel üyeleri yada diğer moderatörleri banlayabilirlermi???
http://www.ozernet.info buda bizim forumumuz...
Şimdi junior admin modda sorun olduguna dair söylemler geçmiş, yorumlara degil de uygılamalara bakmalı..
kelkirpi admin_users'a girip "admin" detaylarına girilemez "şerhi" yazabilirsiniz 2 satır.. ve/veya bir mod admin_users kullanıyorsa, yöneticilerin birbiri detaylarına girmesini de engelleyebilirsiniz..
kelkirpi admin_users'a girip "admin" detaylarına girilemez "şerhi" yazabilirsiniz 2 satır.. ve/veya bir mod admin_users kullanıyorsa, yöneticilerin birbiri detaylarına girmesini de engelleyebilirsiniz..
Mod panelinden giriş yapıldığında ADMİN'lere müdahele edilemez. Kendisinide admin yapamaz çünkü kullanıcı izinleri yoktur. Rütbesini admin yapsada admin yetkileri olmaz.kelkirpi yazdı:Görünen o.. Diğer kullanıcıları boşver, adam kendini admin yapar seni de üye.. Çok sakat yani..
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Kullanicilar icin yönetim ve izinler mevcut fakat adminleri degisemiyo.. Hatta kulklanici yönetiminden adminin nickini girp bilgilere bakabiliyo fakat degisemiyo..Dn_35 yazdı:Mod panelinden giriş yapıldığında ADMİN'lere müdahele edilemez. Kendisinide admin yapamaz çünkü kullanıcı izinleri yoktur. Rütbesini admin yapsada admin yetkileri olmaz.kelkirpi yazdı:Görünen o.. Diğer kullanıcıları boşver, adam kendini admin yapar seni de üye.. Çok sakat yani..
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 1 misafir