Görsel doğrulama kodu

phpBB2 Plus kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
Kilitli
behire
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Görsel doğrulama kodu

Mesaj gönderen behire »

Phpbb Plus 1.53 kurdum ancak kayıt sırasında ve oturumu açmada Görsel doğrulama kodu görünmüyor.. Bu sorunu nasıl düzelte bilirim...

Selam ve dua ile
Kullanıcı avatarı
NEFRİT
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Re: Görsel doğrulama kodu

Mesaj gönderen NEFRİT »

behire yazdı:Phpbb Plus 1.53 kurdum ancak kayıt sırasında ve oturumu açmada Görsel doğrulama kodu görünmüyor.. Bu sorunu nasıl düzelte bilirim...

Selam ve dua ile
1.52 olan forumunuzu 1.53 e tam olarak çevirmek içn tüm dosyaları yüklediniz ve update içerisindeki install.php leri kurdunuz mu ?

Ayrıca LOGİN esnasında 1.53 te görsel kayıt doğrulama yoktur. Ancak şifrenin yanlış girilmesi durumunda görsel doğrulama çıkmaktadır.
Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
cocorech
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen cocorech »

benim bi kaç arkadaşta yanlış girdi şifresini. onlardada doğrulama kodu istiyor. ayarladan yanlış girince kilitlenmeyi kaldırdım. bunların blockunu nasıl açacam peki. kod da görünmüyor. anti robotic logini yükledim. onun kodları görünüyor fakat kabul etmiyor. ne yapacam hala bulamadım :(
Kullanıcı avatarı
NEFRİT
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Mesaj gönderen NEFRİT »

Bunlan ilgili benzer bir sorun daha öncede yaşanmıştı lütfen forumda arama yapınız.
Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
Kilitli

“phpBB2 Plus Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir