color groups extra renkler
color groups extra renkler
color groups kullanıyorum arkadaşlar ama sizde fark etmişsinizdir renkler çok kısıtlı extra renk ekleme olayı var mı?nasıl yapabilirim?
NEFRİT, mesajlar için extra renkler vermişti, bilmiyorum buna da olur mu ama bi dene istersen...
http://www.phpbbturkey.com/viewtopic.php?t=1330
http://www.phpbbturkey.com/viewtopic.php?t=1330
Kod: Tümünü seç
# ----- AÇ -----------
includes/functions_color_groups.php
# ----- BUL -----------
define('RGB_COLOR_LIST', 'darkred,red,fuchsia,violet,orange,yellow,darkblue,navy,indigo,blue,cyan,aqua,green,teal,olive,lime,brown,maroon,purple,black,gray,silver,white');
# ----- BUNUNLA DEĞİŞTİR -----------
# istersen başka renklerde ekleyebilirsin...
define('RGB_COLOR_LIST', 'aqua,black,blue,fuchsia,gray,green,lime,maroon,navy,olive,purple,red,silver,teal,orange,yellow');
# ----- KAYDET ve KAPAT -----------
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
arkadaşlarımıza ilave olarak da bir ara epey tamamlamıstım.. aşağıdaki ren skalası da -ilave- katkı saglayabilir.
Kod: Tümünü seç
aqua,black,blue,fuchsia,gray,green,lime,maroon,navy,olive,purple,red,silver,teal, <br>
white,yellow,orange,pink,gold,indigo,brown,firebrick,sienna,white,wheat,tomato,turquoise,slateblue, <br>
moccasin,khaki,yellowgreen,whitesmoke,violet,tan,teal,thistle,skyblue,salmon,royalblue,peru,orchid, <br>
paleturquoise,palegreen,magenta,lime,limegreen,linen,lightgreen,lightcoral,chocolate,coral, <br>
cornsilk,crimson,darkblue,darkgray,darkcyan,darkred,darkmagenta,goldenrod,indianred,hotpink,ivory, <br>
mediumblue,mediumvioletred,mediumturquoise,beige,aquamarine,bisque,azure,chartreuse,cadetblue,burlywood, <br>
mistyrose,olivedrab,powderblue,darkslateblue'
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir