ya hata kucuk mu desem buyuk mu desem..
bi kullanici hesabini aktive etmek istedigi zaman
søyle bi mesajla karsilasiyor
Kod: Tümünü seç
Girdiğiniz aktivasyon kodu veritabanındaki ile uyuşmuyor.
Kod: Tümünü seç
Girdiğiniz aktivasyon kodu veritabanındaki ile uyuşmuyor.
çerezlerden olabilir, bilgisayarızdaki tanımlama bilgilerini silip denermisin.mahadeva yazdı:ya abiler benim site kafayi yedi iyice
uye aktivasyonu kapatip øyle deneyim dedim
hesabiniz olusturulmustur kullanici adi ve sifrenizle giris yapa bilirsiniz yaziyor.. giris yapmayi denedigim zaman normal ana sayfaya donuyor ama giris yapmiyo
ne yapicami sasirdim,, hala bi yardim bekliyorum
mahadeva yazdı:
gercek site adresini profilime yazdim..
kusura bakmayin bedava host kullaniyorum, 18 yasin altinda oldugum icin parali hosta gecemedim. ønumuzdeki ay bu siteyi parali hosta aticaktim ama sorun cikti
internet explorer 7 kullaniyorum ve dedigini yaptim ama sorun devam ediyor. baska pcde denedim yine aynisieXspet yazdı:İnternet explorer ya da hangi tarayıcıyı kullanıyorsanız onun araçlar menüsünü açın ve İnternet seçeneklerine gelin (bazılarına göre browser seçenekleri) bura dan da geçmişi sil,cookiesi sil vb herşeyi silin
walla bilmiyorum turkrap.dk almak istedigim zaman 18 yas ve uzeri olacaksin diye bi mesaj cikiyor karsimalyricalist yazdı:ne alakası var yaa!...
benim 3 yıldır satın aldığım ve kullanmakta olduğum bir host varşu anda 19 yaşındayım...
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Ahrefs [Bot] ve 1 misafir