ShotBox,shop...vs
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
ShotBox,shop...vs
Arkadaşlar ben daha yeni aldım bu siteden ve daha önce burdan almış olan bir arkadaşımın shotbo'ı vardı sitesinde ama ben göremedim. Ayrı birşey gerekli sanırım. Yüklemek için ne yapabilirim? nereden yüklyebilirim ve nasıl???
Bir de ingilizcem biraz kötü olunca bazı yerlerde zorlanıyorum da shop u açtım .katagorileride belirledim aa oraya resimleri,malları,fiyatlarını nasıl koyacağım? ne yaparsam yaapyım error ıtems falan çıkıyor bir yardımcı olursanız çok memnun olurum teşekkürler
Bir de ingilizcem biraz kötü olunca bazı yerlerde zorlanıyorum da shop u açtım .katagorileride belirledim aa oraya resimleri,malları,fiyatlarını nasıl koyacağım? ne yaparsam yaapyım error ıtems falan çıkıyor bir yardımcı olursanız çok memnun olurum teşekkürler
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
valla nasıl anakltsam.. ama sole olabili.r bak şmdi ilk once yonetmn panelinden shop ayarlarına gir..sonra seçtigin kategoriyi düzenle de.. sonradaLthien Elensar yazdı:Lthien Elensar yazdı:lutfen....Lthien Elensar yazdı:hayır yani shop var da açtımda katagorileri de ekleidm ama eşyalaı içeri nasıl ekleyeceğim ben???? yapamadı bir türlü onun için yardım lütfen)))
en altta bir yer belirlenecektir.. oraada
shop typ: ismi işte kaç para(galleon vs)
olacaksa yazıcaksın .. ama
shop olması içinn o sitede Cash Mod olamaldır.. yoksa bosuna deme

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Yandex [Bot] ve 4 misafir