Hesabınız ile bir çerez (cookie) uyuşmazlığı var. Lütfen çerez (cookie) & loglarınızı silip tekrar deneyin.
Eğer ulaştığınız bu mesajı sitedeki bir hatadan dolayı aldığınızı düşünüyorsanız, lütfen admin ile iletişime geçin:....................@hotmail.com Foruma Giriş Yapıyorum Böle Birşey Diyor...Nasıl Düzelir...
Phpbb Destekte Sınır Ötesi.Her Turlu Phpbb Mod desteği tema istek vs. Destek Verilir..!
walla bende yükledim ama olmadı yazılanların hepsini yaptım editlemeleride yaptım ama olmadı ve forumu baştan editlemek zorunda kaldım yedeğini yüklüyom şimdi
Gençliğin buluşma noktası
Üye olun eğlenceye sağ tıklayın
phpBB Security 1.0.3 bu modu kurmalıyım tam güvenlik için yoksa;
CrackerTracker G5 - v5.0.3 bu modu kafam karıştı vede ıkısıde zor bır mod hangısı kurmayılım
freedom058 yazdı:phpBB Security 1.0.3 bu modu kurmalıyım tam güvenlik için yoksa;
CrackerTracker G5 - v5.0.3 bu modu kafam karıştı vede ıkısıde zor bır mod hangısı kurmayılım
Ben daha önce CrackerTracker G5 - v5.0.3 kurmuştum kurması diğerinden daha zor. Benim sitede diğer modlarla çakıştı tekra silmek zorunda kaldım. Hemde baya bir hata verdi.
phpBB Security 1.0.3 kurdum ama işe yarıyomu onu bilmiyom.
Arkadaşlar bu modu yükledikten sonra çalışmayınca kaldırdım(baş moddan dolayı da olabilir).Kayıt ol ekranındaaynı bu sitedeki gibi Metinsel doğrulama sorusu soruyo hemen altında da yazısız boş bir alan var sadece zorunlu alan olduğunu belirten '*' işareti ve evet hayır seçenekleri var bunu hangi dosyadan kaldırabılırım?
Ekran görüntüsü yollayacağım ama birkaç deneme yaptığım için güvenlik koruması devreye girdi
"Bir defada çok sayýda kayýt olma giriþiminde bulundunuz. Lütfen daha sonra tekrar deneyin." yazıyor. Birazdan eklerim [ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Temalar klasoründeki profile_add_body.tpl içinde fazla kod var veya kodları yanlış yere koymussundur dosyanın içine dikkatli şekilde bakarak hatayı çözersin.
arkadaşlar ben bu modu defalarca bastan kurdum hersey tamam ama .htaccess dosyalarını siteye upload ettiğimde forum kesinlikle açılmıyor ve dolayısıyla giremiyorum. çünkü bana siteyi açmak için şifre soruyor o şifreyi de ne kadar denediysem aşamadım. mod kurulumunda anlatılandan başka bişey ya da hata yapmadım. hostum byethost.com. bu hostta htaccess yapılandırmayı bilen ya da herhangi bi şekilde yardım edebilcek olan arkadaş varmı