phpbb3'e geçmek mantıklı mı?

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
halil
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

phpbb3'e geçmek mantıklı mı?

Mesaj gönderen halil »

Merhabalar;

Forum kurma konusunda biraz kararsız kaldım. Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Şuan bir forum kuracak olsanız phpbb3 mü kurarsınız yoksa phpbb2 mi?

phpbb3 görüntü ve özellikler konusunda çok hoşuma gidiyor, phpbb2 ise güven konusunda huzur veriyor. Yani tam arada kaldım :roll:

Şuan hali hazırda işleyen bir forumunuz olsa bunu phpbb3'e çevirirmisiniz? Neden bilmiyorum ama şuan phpbb3'e geçmek bana güvensiz gibi geliyor. Zira ctracker, phpbb security gibi güvenlik modları varken bile phpbb2 bir şekilde hacklenebiliyordu. phpbb3'de bu modların hiçbiri yok. Bu yüzden korkuyorum.

Siz olsanız ne yapardınız?
Halil UZCAN

Kısa bir süre sonra sitemi tamamlayacağım ( İnşallah :) )
Kullanıcı avatarı
Dn_35
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Dn_35 »

sıfırdan forum kuruyorsanız phpBB3 RC1 kurmak en mantıklısı ama hazırda çalışan phpBB2 forumunuz varsa acele etmeyin derim.

Neden dersen RC1 sürümü hata bulma ve deneyim kazanma sürümü diyebiliriz ve modifikasyon açısından şu an için phpBB2 kadar geliştirilmiş mod yoktur.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu

Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir