Kategori Gözükmüyor:forum yaratılmıyor (resim)

phpBB 2.0.x kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
Kilitli
LordSebo
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Kategori Gözükmüyor:forum yaratılmıyor (resim)

Mesaj gönderen LordSebo »

Resimde görüldüğü üzere kategoriler çıkmıyor ve teni kateğori yaratamıyorum... Kurduğum modlardandır evet ama elimde yedeği yok. Nasıl Çözerim?

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
LordSebo
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

abiler hadi ya anlayan yok mu? :oops:
LordSebo
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Walla 10 tane kadar mod birden kurdum bir günde
hata nerede hangi dosyada var. Mesela atıyorum admin.phpde sorun var diyin arkadaştan alayım yedeği... Siz sorunun hangi dosyada olduğunu bulsanız çözecem. Sağolun saygılar.
Kullanıcı avatarı
NEFRİT
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Oraya

Mesaj gönderen NEFRİT »

Anladım gibi belki sorun temanda belki de php dosyasında . Bak şunu dene : admin/admin_forums.php dosyasının sıfırını yani hiç mod kurulmamış halini siteye at aynı şekilde bide onun TPL dosyası olan templates/teman/admin/admin_forums.tpl yi o şekilde bir dene eğer olursa o zaman kurduğun modlardan orada değişiklik yaptığn modları kur tabii sadece admin_forums.php dosyasındaki değişiklikleri ve tpl dosyasındakileri inşallah olur.
Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
Kullanıcı avatarı
oesqure
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Bir ihtimal

Mesaj gönderen oesqure »

Php dosyanda sorun olabilir ama bir de; gün de 10 tane mod yükledim diyorsun hepsini aktif olarak kullanabiliyormusun. Modların kurulumunda ya da kendisinde de bir hata olabilir.
Türkiye Türklerindir, Türklerin Kalacak...
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Kilitli

“2.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Ahrefs [Bot] ve 1 misafir