Sitenin Üst Kısmına Harici Logo Yerleştirmek ?

phpBB 2.0.x sürümleri için MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği buradan sorarak alabilirsiniz.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
rcpsng
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Sitenin Üst Kısmına Harici Logo Yerleştirmek ?

Mesaj gönderen rcpsng »

Arkadaşlar ben bu sitedeki gibi sayfanın üst kısmına boydan boya nasıl logo ekleyebilirim.. image klasöründe sadece logo adında phpbb logosu var.. yanındaki diğer kısım boş.. bu boşluğu logolarla yada tek bir logo ile boydan boya nasıl değiştirebilirim.. Ayrıca bu mavi renk kodu nerede ?

[ resmi görüntülemek için tıklayın ][/img]
Majesti
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Majesti »

istediğin şey için kullandığın temanın page_header.tpl sayfasını editlemen gerekir. Basit birkaç html kod biliyorsan çok rahat altından kalkarsın.
Kullanıcı avatarı
Most Wanted
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Most Wanted »

Majesti yazdı:istediğin şey için kullandığın temanın page_header.tpl sayfasını editlemen gerekir. Basit birkaç html kod biliyorsan çok rahat altından kalkarsın.

page_header.tpl degil kardesim overall_header.tpl :wink:
Kullanıcı avatarı
rcpsng
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen rcpsng »

arkadaşlar ben bu dediğim yeri bulamadım.. overala da baktım pageyede baktım ama bulamadım... mavi renk kodu yok dediğiniz yerde..
Kullanıcı avatarı
Most Wanted
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

o bölümdeki resim koddan olusmaz zaten templates/senin tema/images klasörü icinde bulunan resimlerden olusur. :D ftpden o klasörü indirip incele degistirmek istedigin resimle temadaki resimi bul adlarini degistir tamamdir

örnegin temadaki logo_left.gif ise senin resimin adini logo_left.gif yap oraya at
emrenallar
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen emrenallar »

logonun dizinine bak sitenden :) sonra bulunduğu dosyayı aç ve yaptığın logoyu o kodun yanına ekle... Büyük ihtimalle yanına eklenecektir...Çünkü aynı tablodalar ;)
emrenallar
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Klasik bildiğin resim ekleme koduyla istediğin bannerı istediğin yere rahatlıkla yerleştirebilirsin ;) Bi kaç denemede bulun ;)
Majesti
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Majesti »

Most Wanted yazdı:
Majesti yazdı:istediğin şey için kullandığın temanın page_header.tpl sayfasını editlemen gerekir. Basit birkaç html kod biliyorsan çok rahat altından kalkarsın.

düzeltme için teşekkürler Most Wanted o ara kendi sorunumla boğuştuğumdan yanlış yazmışım :) page_header.tpl ne alakaysa artık :)
sbcandir
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen sbcandir »

Majesti yazdı:
Most Wanted yazdı:

düzeltme için teşekkürler Most Wanted o ara kendi sorunumla boğuştuğumdan yanlış yazmışım :) page_header.tpl ne alakaysa artık :)
header benzerlikleri seni includes/page_header.php ye yollamış :D Valla görünce gülmekten ölüyodum... :D
emrenallar
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

overall_header.tpl'de logonun olduğu kod varya onun yanına harici logonun kodunu yaz büyük ihtimal yan tarafına yerleşicek :) O maviliğin kodu falan varsa onları sil...
Kullanıcı avatarı
Most Wanted
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

page_header.tpl temanin admin klasöründe var :D
Kilitli

“2.0.x MOD Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir