!confirm yardım.

phpBB 2.0.x kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
oesqure
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

!confirm yardım.

Mesaj gönderen oesqure »

Bir kullanıcımızın gönderdiği eklentiyi siteme ekledim. Kodları yazdım. çok başarılıydı. siteye giriş esnasında yazdığınız ileti ziyaretçilerin ekranına çıkıyordu. tamam ve iptal secenekleri vardı. ben bu secenekleri kaldırmak için daha sonra bu kod üzerinde bir değişiklik yapmayı denedim ve değişiklikleri kaydedince siteye girilmez oldu.
orjinal kod şu sekilde idi:

<script>
if (!confirm("Siteme girmek istediğinizden eminmisiniz?"))
window.location=history.go(-1)
</script>

ben confirm özelliğini kapatmak istemiştim ve !confirm kısmını sildim. ama olmadı, şimdi siteye giriş yapılamıyor.
sitenin adını yazıp girmek istediğimde
"www.karasu.forumup.com" yazıp tıklayınca hemen yazı "www.karasu.forumup.com/undefined" halini alıyor ve sayfa bulunamıyor diyor. lütfen yardım edin çünkü bu bir ilçenin sitesi ve belediye başkanı dahil bir çok kişiye siteyi açar açmaz haber verdim. şimdi çaresizim. yardımlarınızı rica ediyorum
En son oesqure tarafından 08.05.2006, 14:34 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Türkiye Türklerindir, Türklerin Kalacak...
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Kullanıcı avatarı
GodBeach
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Mesaj gönderen GodBeach »

forumup.com yetklililerine mail at düzeltsinler
Bir php kodu
$GodBeach = "Php Script Yazılır";

print $GodBeach;

Önizleme: Php Script Yazılır
YESILEJDER
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen YESILEJDER »

Bedava Sıte Oldugu Icın Senın Yapacagın bır sey yok forumup a haber ver tablolarını duzeltsınler ve hataları gidersinler. Kısacası senın elınden bır sey gelmez.
DİKKAT!

Sitene Aquamp Medya Player Kurmak Istıyorsan TIKLA
Kullanıcı avatarı
oesqure
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Düzelttim

Mesaj gönderen oesqure »

Arkadaşlar benimle aynı sorunu yaşaması muhetemel kişilere yardımcı olmak için söylüyorum. Server olarak kullandığım bilgisayardan siteye girmeyi başardım. yönetim paneli kodlama hatası nedeniyle çok çektiriyor ama bir şekilde forum yönetiminden HTML Hata bölümüne girildiğinde yanlış kodlama bulunan bölümün boşluğunu tıklayıp FIX HTML dediğiniz zaman o bölüm değişiyor. ve daha sonra panelden tamamen kaldırıp sorun çözülebiliyormuş.

Ben buradan YESILEJDER ve GodBeach' e teşekkürlerimi bi borç bilirim. Hemen yardıma koşruğunuz için teşekkürler baylar... Eğer böyle çözemeseydim forumup'a bir mail atacaktım çünkü en akıllıca çözüm bu görünüyordu....
Türkiye Türklerindir, Türklerin Kalacak...
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Kilitli

“2.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot], Google [Bot] ve 1 misafir