Arkadaşlar, ben teşekkür modunu yükledim.. Ancak ufak bir türkçeleştirme sorunum var.. bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz ?
sorunum şu;
Sol panelde bulunan
Teşekkür Sayısı: 0
kısmının thanked 4 times in 2 posts değilde; 2 Mesajına 4 kere Teşekkür Edildi şeklinde olmasını istiyorum..
lang_main.php de şu dizinler var:
$lang['Thanks_thanks'] = 'Teþekkür Sayýsý';
$lang['Thanks_thanked_1'] = 'Thanked';
$lang['Thanks_thanked_2'] = 'Times in';
$lang['Thanks_thanked_3'] = 'Posts';
buradaki isimleri değiştirdiğim zaman (örneğin; post yerine mesajına yazdığımda; Thanked 4 Times in Mesajına şeklinde anlamsız bir devrik cümle oluyor.) anlamsız yanlış bir cümle oluşuyor..
sıralamada 4 ile 2 nin olduğu yerler sabit...
anladığım kadarıyla viewtopic.php de
$thanks_given = $lang['Thanks_thanks'] . ': ' . $user_row['user_thanks_given'];
$thanks_received = $lang['Thanks_thanked_1'] . ' ' . $user_row['user_thanks_received'] . ' ' . $lang['Thanks_thanked_2'] . ' ' . $thanked_post_count['thanks_count'] . ' ' . $lang['Thanks_thanked_3'];
bu bölümde, sıralamada değişiklik yapıcaz... ama nasıl ??
arkadaşlar bana bu konuda yardımcı olurmusunuz.. ya da elinde türkçesi var olan birileri buraya bu kısımları kopyalayıp yapıştırabilirlermi??
teşekkür ediyorum..
Teşekkür modunun Türkçe düzenlemesi ?
Modu kurmadım ama şu şekilde yaparsanız istediğiniz gibi olabilir
Sorun olması ihtamilne karşı dosyaların yedeklerini almayı unutmayınız saygılar
Kod: Tümünü seç
viewtopic.php aç
Bul
$thanks_received = $lang['Thanks_thanked_1'] . ' ' . $user_row['user_thanks_received'] . ' ' . $lang['Thanks_thanked_2'] . ' ' . $thanked_post_count['thanks_count'] . ' ' . $lang['Thanks_thanked_3'];
Değiştir
$thanks_received = $thanked_post_count['thanks_count'] . ' ' . $lang['Thanks_thanked_3'] . ' ' . $user_row['user_thanks_received'] . ' ' . $lang['Thanks_thanked_2'] . ' ' . $lang['Thanks_thanked_1'];
lang_main.php aç
Bul
$lang['Thanks_thanked_1'] = 'Thanked';
$lang['Thanks_thanked_2'] = 'Times in';
$lang['Thanks_thanked_3'] = 'Posts';
Değiştir
$lang['Thanks_thanked_1'] = 'Teşekkür Edildi';
$lang['Thanks_thanked_2'] = 'Kere';
$lang['Thanks_thanked_3'] = 'Mesajına';
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir