Arkadaşlar..
ben sabitlediğim bir konuya kayıtlı kullanıcıların konu başlığı açmamalarını istiyorum.. bunu nasıl yapabilirim. yönetim panelinden biraz uğraştım ama bulamadım.. kilitlenen sabit konuya cevap yazamıyorlar ama yeni başlık açabiliyorlar..
yani şöyle birşey yaptım ben;
alt forum oluşturdum, örneğin öneriler diye.. bununda altına bir sabit konu açtım duyuru amaçlı.. bu sabit konu başlığına girdiğim zaman duyuruyla ilgili yazıları okuyoruz, cevap yazılmıyor.. ama buraya yeni başlık açabiliyorlar.
ben sadece öneriler altında başlık açmalarını istiyorum.. benim sabitlediğim konuya açmalarını istemiyorum. bunu nasıl yapabiliriz arkadaşlar.. yardımlarınız için teşekkürler.
Sabitlenen konuya Yeni Başlık Açtırmamak ?
Kod: Tümünü seç
Yönetim Paneli > Forum Yönetimi > Yönetim > Dilediğin başlık > Forum statüsü > - Kilitli Değil - Kilitli
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
AŞKA DAİR
MEKANS
Arkadaşlık sctripleri(yonja,club81)oyun sctripleri (flash,mynet) kurulur
AŞKA DAİR
MEKANS
walla forum statüsü diye bişey bulamadım.. örneğin burada duyurulara tıklıyorum bana sayfayı ayrı pencerede açıyor.. açılan sayfada da sabit konuların bulunduğu forumu açıyor.. buradan sabit konuyu tıklayınca da konunun bulunduğu en alt forum çıkıyor.. mesajı düzenle butonları falan bulunduğu yerde kilitle , kilidi aç butonu var..
eğer orayı diyorsan, zaten ben konuyu kilitledim, mesaj yazılmasına izin vermiyor ama yeni konu açtırıyor.. ben, bu sabitlediğim konunun içine yeni konu açtırmamak istiyorum..
bu arada bluegreen temasını kullanıyorum..
şimdi baktım; bu sitede de aynı sorun var.. kilitli bir sayfaya baktım, cevap yazılmasına izin vermiyor ama yeni başlık açtırıyor..
allah allah.. acaba bu bi sorun değilmi, yoksa yapımcılar böyle bişeyi gözden mi kaçırdılar.. walla bana kalırsa büyük bir sorun.. sakat bir kullanıcı olduğunu düşünün forumunuzda adam zırt pırt abuk subuk başlık açıp durur walla..
walla forum statüsü diye bişey bulamadım.. örneğin burada duyurulara tıklıyorum bana sayfayı ayrı pencerede açıyor.. açılan sayfada da sabit konuların bulunduğu forumu açıyor.. buradan sabit konuyu tıklayınca da konunun bulunduğu en alt forum çıkıyor.. mesajı düzenle butonları falan bulunduğu yerde kilitle , kilidi aç butonu var..
eğer orayı diyorsan, zaten ben konuyu kilitledim, mesaj yazılmasına izin vermiyor ama yeni konu açtırıyor.. ben, bu sabitlediğim konunun içine yeni konu açtırmamak istiyorum..
bu arada bluegreen temasını kullanıyorum..
şimdi baktım; bu sitede de aynı sorun var.. kilitli bir sayfaya baktım, cevap yazılmasına izin vermiyor ama yeni başlık açtırıyor..
allah allah.. acaba bu bi sorun değilmi, yoksa yapımcılar böyle bişeyi gözden mi kaçırdılar.. walla bana kalırsa büyük bir sorun.. sakat bir kullanıcı olduğunu düşünün forumunuzda adam zırt pırt abuk subuk başlık açıp durur walla..
Normalde dediğim yerden yaptınızmı başlık açılamaması gerek..
Ben şahsen sitemde bunu uyguladım ve demiş olduğunuz gibi kimse açamıyor başlık..
2.0.21 mi kullanıyorsun..?
Ben şahsen sitemde bunu uyguladım ve demiş olduğunuz gibi kimse açamıyor başlık..
2.0.21 mi kullanıyorsun..?
AŞKA DAİR
MEKANS
AŞKA DAİR
MEKANS
2.0.22 kullanıyorum..
istersen bu siteden canlı örneğini görebilirsin.. bi bak istersen.. verdiğim linkte konu sabitlenmiş ve kilitli, ama yeni başlık açabiliyorsun
işte link; http://www.phpbbturkey.com/viewtopic.ph ... ht=kilitli
istersen bu siteden canlı örneğini görebilirsin.. bi bak istersen.. verdiğim linkte konu sabitlenmiş ve kilitli, ama yeni başlık açabiliyorsun
işte link; http://www.phpbbturkey.com/viewtopic.ph ... ht=kilitli
Vermiş olduğun linkte sadece başlık kilitli doğal olarak açarsın.. Katogori başlığı kilitli değil..
AŞKA DAİR
MEKANS
AŞKA DAİR
MEKANS
şimdi bişey denedim de...
hani bahsettiğim yeni başlık açma hikayesini denedim.. sabit ve kilitli konunun içine girdim, cevap yazdırmıyor, yeni konu başlığı aça tıkladım ve deneme amaçlı açtığım konuyu yazdım.. sonra birde baktımki ne göreyim açtığım başlığı sabitlenen konunun içine değil bir üst konuya gönderiyormuş zaten... ben neden denememişimki hayret.. aslında denemiştim ama bişey yazmamıştım, bu yüzdende konunun nereye açıldığını göremedim..
neyse aslına bakarsan kilitlenen konunun içinde yeni başlık butonunun görünmesi yanıltıcı olmuş.. bende yanıldım ama şuanda bir sorun yok, yeni konu açsalar bile ait olduğu yerde açılıyor konular..
ilgilendiğin için teşekkür ederim, RAUVAS..
hani bahsettiğim yeni başlık açma hikayesini denedim.. sabit ve kilitli konunun içine girdim, cevap yazdırmıyor, yeni konu başlığı aça tıkladım ve deneme amaçlı açtığım konuyu yazdım.. sonra birde baktımki ne göreyim açtığım başlığı sabitlenen konunun içine değil bir üst konuya gönderiyormuş zaten... ben neden denememişimki hayret.. aslında denemiştim ama bişey yazmamıştım, bu yüzdende konunun nereye açıldığını göremedim..
neyse aslına bakarsan kilitlenen konunun içinde yeni başlık butonunun görünmesi yanıltıcı olmuş.. bende yanıldım ama şuanda bir sorun yok, yeni konu açsalar bile ait olduğu yerde açılıyor konular..
ilgilendiğin için teşekkür ederim, RAUVAS..
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir