phpBB2 Plus Kurulumu
Arkadaşım Bu VeriTabanı Ayarlarına Ne Yazacagım Onu Bi Anlaya Bilsem Kullanıcı Adını Root Yazıyorum Şifre Koymuyorum Admin Ayarlarını Kendi Bilgilerimi Giriyorum Ama Diğer Sayfadaki Küçük Resimdeki Gibi Yine Aynı SorunLa Karşılaşıyorum Bi Zahmet Yardımcı Olunuz. Busefer Bu Şekil Yaptım Veya Olmadı Veri Tabanı Kullanıcı Adı Ve Şifre Nasıl Yazacagımı Söylerseniz Ben O Şekil Yazıp Kurayım Bu Arada Funpic.de Den Kuruyorum Bilginize.
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Yardımlarınızı Bekliyorum.[/b]
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Yardımlarınızı Bekliyorum.[/b]
Artık Birinin Bana Yardımcı Olması Gerekmiyormu Arkadaşlar Lütfen Ya Sitenin Adresini Vereyim Siz Bari Yapın Şu İşi Bana Lütfen Gerçekten Çok Meçhul Durumdayım 7 Gündğr Sizi Bekliyorum Msn Adresim : YasinKurset@hotmail.com Lütfen Arkadaşlar Yardımlarınızı Bekliyorum Teşekkür Ederim.

sevgili yasin, eğer funpic'de kuruyorsan funpic'in panelinde oluşturduğun
dbuname
dbname
dbupass
yani veritabanı kullanıcı adın, veritabanı adı ve veri tabanı kullanıcı şifresi kısımlarını bir kağıda not et. Daha sonra Plus ile birlikte gelen SQL dosyasını funpic'in PhpMyAdmininden import etmen lazım. İmport işlemi bittikten sonra kuruluma başla. Kurulum sırasında
Veri tabanı sunucusu: localhost
Veritabanı adı: "funpic'de oluşturduğunuz veritabanı adı"
Veritabanı kullanıcı adı: "funpic'de oluşturduğunuz veritabanı kullanıcı adı"
Veritabanı Şifresi: "funpic'de oluşturduğunuz veritabanı şifresi"
olacak şekilde yazın. Bu kadar aslında. Ama bence ilk önce forumu biraz gezip "funpic'de phpbb kurulumu" adlı konuyu mutlaka okuyunuz.
dbuname
dbname
dbupass
yani veritabanı kullanıcı adın, veritabanı adı ve veri tabanı kullanıcı şifresi kısımlarını bir kağıda not et. Daha sonra Plus ile birlikte gelen SQL dosyasını funpic'in PhpMyAdmininden import etmen lazım. İmport işlemi bittikten sonra kuruluma başla. Kurulum sırasında
Veri tabanı sunucusu: localhost
Veritabanı adı: "funpic'de oluşturduğunuz veritabanı adı"
Veritabanı kullanıcı adı: "funpic'de oluşturduğunuz veritabanı kullanıcı adı"
Veritabanı Şifresi: "funpic'de oluşturduğunuz veritabanı şifresi"
olacak şekilde yazın. Bu kadar aslında. Ama bence ilk önce forumu biraz gezip "funpic'de phpbb kurulumu" adlı konuyu mutlaka okuyunuz.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
http://www.phpbb2.de ye benziyor.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
O zaman server panelinde verdiğiniz DBuser,DBname ve DBuserpassword ile kurulum sırasında yazdıklarınız eşleşmiyor olabilir. ufak bir harf hatası ya da noktalama hatasında dahi bu hatayı alırsınız.bizimsokaklar yazdı:fakat install yapamdan zaten config.php dosyası boş oluyor hangi ayardan bahsediyorsunuz ?redmole yazdı: veritabanına bağlanamıyorsunuz. config.php ayarlarınızı kontrol edin.
666 yapmak gerekiyor diyosanız yaptık..
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
türkçe olmayan forummu acaba eger öleyse ayarlardan da yapman lazım kontrol panelinden. admin şifren forumu kurarken yazdıgın şifre.config.php dende bakabilirsin şifrene. üye nasıl olunamıyo anlamadım valla.sen bukadar benden bayadır kullanmıyorum phpbb vbulletin kullandıgımdan unuttum artıkesrardairesi yazdı:arkadaslar ben bu modu kurdum fakat türkçe paketi olmuyor!! türkçeyi seçiyorum profildende ama olmuyor
edit: bu arada birde üye olunamıyor ve admin girişi yapılmıyor şifrenizi tekrar girin yazıyor..
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Re: phpBB2 Plus Kurulumu
ya arkadaşlar ben 2 gündür nesmen ugrasıyorum sitenin her şeyini yapıyorum ama site açılmıyor loginde hep kalıyor sayfa bomboş ne yapim biri lütfen yardım etsin 

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 0 misafir