[Mod] The humanizer - robot Kayıtlar Engellenir

[url=http://www.phpbbturkey.com/mods.html:34cnv4ga]phpBB 2.0.x MOD Veritabanımızda[/url:34cnv4ga] yayınlanan ve tarafınızca eklenen tüm yeni phpBB 2.0.x sürümleri için MODların duyuruları buradan yapılmaktadır. MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği lütfen [b:34cnv4ga]2.0.x MOD Destek[/b:34cnv4ga] forumuna başlık açarak sorunuz.
burhanabicim
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen burhanabicim »

#
#-----[ FIND ]------------------------------------------------------------------
#
# NOTE - This is a partial match, the whole line on a fresh phpBB installation looks like this:
#
# validate_optional_fields($icq, $aim, $msn, $yim, $website, $location, $occupation, $interests, $signature);
#

validate_optional_fields(

#
#-----[ AFTER, ADD ]------------------------------------------------------------
#
# NOTE - Not "INLINE AFTER ADD"!
#

// The humanizer MOD
$humanizer_attribute = md5(($board_config['board_startdate'] + $board_config['board_timezone']) * $board_config['avatar_filesize']);
$ruhuman = ( isset($HTTP_POST_VARS[$humanizer_attribute]) ) ? ( ($HTTP_POST_VARS[$humanizer_attribute] == $humanizer_attribute) ? TRUE : 0 ) : 0;

#

ya beyler verdğiniz kodun aynısını yaptım bi tek burasını bulamıyorum yani arattım o kadar yok bu kod usercp_register te yani bu üstteki kodu nereye koymam lazım...

neyse hallettim sorunumu :D [/color]
Kullanıcı avatarı
freedom058
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen freedom058 »

Merhaba arkadfaşlar bende burda takıldım tam olarak ne yapmalıyım..

Kod: Tümünü seç

#
#-----[ FIND ]------------------------------------------------------------------
#
# NOTE - This is a partial match, the whole line on a fresh phpBB installation looks like this:
#
#   validate_optional_fields($icq, $aim, $msn, $yim, $website, $location, $occupation, $interests, $signature);
#

validate_optional_fields(

#
#-----[ AFTER, ADD ]------------------------------------------------------------
#
# NOTE - Not "INLINE AFTER ADD"!
#

// The humanizer MOD
   $humanizer_attribute = md5(($board_config['board_startdate'] + $board_config['board_timezone']) * $board_config['avatar_filesize']);
   $ruhuman = ( isset($HTTP_POST_VARS[$humanizer_attribute]) ) ? ( ($HTTP_POST_VARS[$humanizer_attribute] == $humanizer_attribute) ? TRUE : 0 ) : 0;
Kullanıcı avatarı
serkan_u19911
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen serkan_u19911 »

burda nsan mısınız die bir seçenek sunmuş kyıt olurkn bana çok saçma geldi ve buna çevimeye çalıştım inş beyenrsiniz

Kod: Tümünü seç

// The humanizer MOD 
$lang['Are_u_human'] = 'Kayıt Olmak İçin Evet\'i İşaretleyin'; 
$lang['Are_u_human_explain'] = 'Siteye yapılan saldırılar için böyle bir güvenlik önlemi aldık'; 
$lang['Are_u_human_wrong'] = 'Üzgünüm, ama "Evet" Seçeneğini Seçmelisiniz.';
Kullanıcı avatarı
canerce
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: [Mod] The humanizer - robot Kayıtlar Engellenir

Mesaj gönderen canerce »

bende sitemde kullanıyım demiştimde sitesine baktım yeni sürümü çıkmış haberiniz olsun...

Version 1.2.0
http://www.underhill.de/downloads/phpbb ... anizer.txt
Kilitli

“2.0.x MOD Duyuruları” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir