Phpbb3.x kullanıyorumü,yeni bir kullanıcıyım, başta bir sıkıntı yoktu fakat sonradan Mesaj Yazılan Yerdeki Başlık İkonları Yok oldu
ozel mesajlasmalarda hala kullanılabiliyor fakat foruma cevap yazarken yoklar
Mesaj ayarlarından girdigim zaman aktive etme secenegide yok ortada
bu sorunu nasıl duzeltebilirim..
İzninizle birsey daha sormak istiyorum:
Forum anasayfada şöyle bisey yapmak istiyorum
Misal:
Genel Bolum
-Uye tanısma
-Sohbet alanı
-vs..
-vs..
Resim Bolumu
-ilginc resimler
-komik resimler gibi..
fakat olmuyor
hepsi yanyana cıkıyor alt baslıkların yani bi sorunda orda var:(
eger sitenin adresini vermek sorun olmazsa bi gondereyim bakın sizde belki sıkıntımı daha iyi anlayabilirsiniz..
şimdiden teşekkurler..
Başlık İkonu Problemi ve Forum Duzeni
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Sanırım sorunum anlaşılmadı
girip bi bakarsanız derdimi cok net goreceksiniz..
sevgi ve saygılarımla..
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Shot at 2007-07-24
Shot at 2007-07-24
girip bi bakarsanız derdimi cok net goreceksiniz..
sevgi ve saygılarımla..
Shot at 2007-07-24
Shot at 2007-07-24
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir